Je práca pokladníka v Lidli brigádou?
Ahojte. Hladam si job a nasla som Lidl inzeraty na Profesii. No su napisane sposobom ze neviem ci to je brigada alebo nie. Su napisane takto: "Zarob si pred Vianocami: Pokladnik (m/ž)..."
Co si myslite?
No su napisane sposobom ze neviem ci to je brigada alebo nie.
To ako vážne??? V každom tom inzeráte je napísané, o aký úväzok ide. Zväčša plný alebo skrátený úväzok. Čo z pojmov plný alebo skrátený úväzok naznačuje, že by to mohla byť brigáda? Budem zlá, ako mi tu občas niekto napíše že arogantná, ale ako pokladník musíš ovládať pár stoviek kódov naspamäť, musíš prijímať a vydávať hotovosť. Ak nevieš prečítať inzerát, ako chceš toto zvládnuť? Podľa mňa veľmi ťažko.
No su napisane sposobom ze neviem ci to je brigada alebo nie.
To ako vážne??? V každom tom inzeráte je napísané, o aký úväzok ide. Zväčša plný alebo skrátený úväzok. Čo z pojmov plný alebo skrátený úväzok naznačuje, že by to mohla byť brigáda? Budem zlá, ako mi tu občas niekto napíše že arogantná, ale ako pokladník musíš ovládať pár stoviek kódov naspamäť, musíš prijímať a vydávať hotovosť. Ak nevieš prečítať inzerát, ako chceš toto zvládnuť? Podľa mňa veľmi ťažko.
@melanta Stane sa. Nikto nie je dokonaly. Teda okrem teba 🙃 A s pracou si nejako poradim. Pekny den.

V popise mas urcite napisane ci je to na dobu urcitu, pracovny cas a pod. Tak si precitaj podmienky, necitaj len nadpis.