icon

Je práca telefonistu z domu reálna?

28. máj 2025

Ahojte, pracujete niekto na takejto pozícii, je to reálne?

hopatko
28. máj 2025

Co je "telefonista"? Ved specifikuj pracu, oblast, ulohy. Co ma byt realne? Ludia? Telefon?

melanta
28. máj 2025

Telefonista? Myslíš telefonický operátor? Áno, je to reálne. Veľa firiem ponúka call centrum aj z domu. Samozrejme, neznamená to, že si voláš kedy chceš. Ak je to call centrum, kde volajú klienti, ktorí sa radia, tak máš pracovnú dobu. Počas nej musíš dvíhať a komunikovať. Čiže hoci si doma, nemôžeš si stáť pri sporáku, či nedvihnúť, lebo ti práve plače dieťa. Proste akoby si bola v práci, len fyzicky sedíš doma. Ak ide o call centrum, kde voláš ľuďom ty a predávaš im niečo, tiež máš určený čas, kedy voláš a koľko hovorov a predajov máš zrealizovať.

panipanka
28. máj 2025

pravdaze je to realna pozicia. preco by nebola? otazne vsak je, ci sa na to hodis, pretoze to fakt nie je pre kazdeho 🙂

balerina2025
28. máj 2025

je to realna, praca, hovory byvavaju nahravane, hodnotene.

je rozdiel ponukat matrace Dormeo, alebo robit on call support pre daku banku alebo je rozdiel robit vyzivoveho poradcu..

definuj konkretne...
samozrejme, placuce dieta za chrbtom je NO GO...takze ked taketo daco robit, mala by si mat v pracovnom prostredi ticho.

romino
31. máj 2025
@balerina2025

je to realna, praca, hovory byvavaju nahravane, hodnotene.

je rozdiel ponukat matrace Dormeo, alebo robit on call support pre daku banku alebo je rozdiel robit vyzivoveho poradcu..

definuj konkretne...
samozrejme, placuce dieta za chrbtom je NO GO...takze ked taketo daco robit, mala by si mat v pracovnom prostredi ticho.

@balerina2025 len ci zadavatel bude vediet co je to NO GO

maminka2704
3. jún 2025

Ahoj. Áno je. Pracovala som tak 2,5roka.
100% z domu 8hodin denne. Telefonovala som s klienatmi väcsinou s dôchodcami. A výhoda bola že som nemusela volať ja ale ľudia volali sami lebo mali záujem o produkt ktorý videli v časopise v novinách a volali lebo mali oni záujem. Povedala som im čo som mala a bolo už na nič či kúpia či nie. Platenie je od hodiny + provizie z predaja. Aj teraz mi dokonca pisal šéf lebo už rok tam nepracujem potrebovala som zmenu a ísť medzi ľudí už ma to doma ubijalo. No a pisal mi teraz či sa nechcem vrátiť alebo neviem o niekom či by mal záujem o prácu. Naberajú 6-8ludi.
Tak že tak. Ak by mal niekto záujem kľudne mi napíšte do správy a ja bývalému šefovi dám na vás kontakt a budeme mať online pohovor. Treba vedieť po slovensky a samozrejme trošku byt komunikatívny ale nauci sa to každý. A veľa ponúk na orálne z domu je na profesii ak môžem poradit a sú naozaj reálne len trošku treba tomu venovať čas na hľadanie práce. Pekný deň

balerina2025
3. jún 2025
@maminka2704

Ahoj. Áno je. Pracovala som tak 2,5roka.
100% z domu 8hodin denne. Telefonovala som s klienatmi väcsinou s dôchodcami. A výhoda bola že som nemusela volať ja ale ľudia volali sami lebo mali záujem o produkt ktorý videli v časopise v novinách a volali lebo mali oni záujem. Povedala som im čo som mala a bolo už na nič či kúpia či nie. Platenie je od hodiny + provizie z predaja. Aj teraz mi dokonca pisal šéf lebo už rok tam nepracujem potrebovala som zmenu a ísť medzi ľudí už ma to doma ubijalo. No a pisal mi teraz či sa nechcem vrátiť alebo neviem o niekom či by mal záujem o prácu. Naberajú 6-8ludi.
Tak že tak. Ak by mal niekto záujem kľudne mi napíšte do správy a ja bývalému šefovi dám na vás kontakt a budeme mať online pohovor. Treba vedieť po slovensky a samozrejme trošku byt komunikatívny ale nauci sa to každý. A veľa ponúk na orálne z domu je na profesii ak môžem poradit a sú naozaj reálne len trošku treba tomu venovať čas na hľadanie práce. Pekný deň

@maminka2704 napisala som ti, dakujem