icon

Je práca v banke skutočne taká náročná?

8. jan 2025

Dobrý deň, ženy, ktoré robíte alebo ste robili na pobočke v banke, je naozaj tá práca až taká zlá? Naozaj riaditelia bánk sú takí, že proste ich správanie hraničí so šikanou? Ste niektorá spokojná prosím s prácou na pobočke? Ak áno, aká banka to je? Chcem si to skúsiť, no všetci ma odhovárajú.

kavasmliekom
8. jan 2025

U nás v meste sú už asi 15r tí istí zamestnanci a nevyzerajú, že sa majú zle ani že by ich niekto sikanoval alebo držal nožík pod krkom keby chceli odísť. 2 poznám osobne a sú to normálni ľudia, veselí ako v práci, aj doma. 🙂

liz_lemon
8. jan 2025

riaditelia pobociek, nie bank
podla mna je to o povahe, kto to nezvlada, tak rychlo ide prec, poznam ludi, co robia roky na pobocke a su spokojni

zuzkaa1991
9. jan 2025

Ja robim na poste ale podla mna aj na banke su iste."podmienky ""pravidlá " ale.ak mate vztah k tomu bavi vas naucite sa...je pravda vela veci sa zmenilo ale zas nie je narocna praca...viem.ze po novom.maju.tak ze dostanú zoznam klientov a musia si ich predvolat ponúkať sluzby opraviť dane služby co mi.spominala.pani ktora pracuje v bankke tiez som rozmýšľala ist.po materskej do banky len pracovná doba mi nevyhovovala tak som sa vrátila na postu co tiez nie je to ok...ale co uz

mandzula
9. jan 2025

Svagrina pracuje v banke uz vyse 20 rokov a nehovorim, ze pracu len chvali, no v zasade je spokojna. Minuly rok dokonca v ramci nejakej internej sutaze vyhrala dovolenku v Dubaji. Ona je vsak velmi snazivy a ambiciozny typ, od priehradky sa vypracovala na jednu z vyssich pozicii.

melanta
9. jan 2025

Pridávam sa k skúsenostiam, že chodím na pobočku, kde je pár ľudí ozaj dlhé roky a vždy sú veselí a usmiati.

autor
9. jan 2025

Ďakujem za názory, ja to predsa skúsim.