Je práca v Crystal call dobrá?

16. feb 2023

ahojte,
kto robi Crystal call?
zaujalo ma to ze je mozne robit z domu.
aka to je praca, je to narocne?
dakujem

lucia851
16. feb 2023

Neviem ale kamoška po týždni odtiaľ odišla nebola to práca pre ňu

beata_k
16. feb 2023

Je to velmi nevdacna praca. Kazdy ta posle kade lahsie.

autor
16. feb 2023

@beata_k aha takze obvolavanie ludi typu, mozem vas na chvilku vyrusit?

beata_k
16. feb 2023

Bud to alebo zakaznicka linka kde sa ludia len stazuju.

zuzuliennka1
16. feb 2023

ako kazde ine callcentrum. nie je to narocne, ale nie je to praca pre kazdeho, na to treba mat povahu

hiro
16. feb 2023

🙂 Inak kto sa vyzna v tychto volaniach, raz som mal dobru naladu a som to zdvihol a pekne som sa rozpraval s tetou, vsetko som jej vysvetloval a hovoril co si myslim a potrebujem a ona mi zvesila. Je tam nejaky cas ako dlho sa moze volat?

mamamoni
2. máj 2023

Pracovala som tam....bola som spokojná,prac.doba mi vyhovovala,aj vyplata bola pekná a vždy načas.Nebol problém s očrkami (malé deti).....Odišla som-tak ako kolegovia kvôli novej šéfke,ktorá sa vo firme objavila počas covidu....zákerná,hádavá,intrigánka likvidovala jedného zamestnanca za druhým...

evkapal
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evkapal
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jnc94
19. mar 2024

Dobry den, v crystal call som pracoval 6.5 roka, na pasivnej linke, nepredaval som nic ale bol som na aktivnej linke ako vypomoc a je to praca na hlavu, neodporucam vobec. Co sa tyka aktivnej linky, clovek pride o nervy. Moje skusenosti ako na pasivnej linke zo zaciatku boli fajn a postupne sa to zhorsovalo. Chcu dokonalost od cloveka, obedy a pauzy vam blbo rozdelia na rannej zmeny tak, ze som sa neustale hadal s nimi, napr. ked som mal rannu, pauzy mi dali tak... 1.pauza - 07:40 2 .pauza - 13:40 a obed o 10:00 a to pracujete od 6h do 14h a ked som mal 5 dni ranky tak na taky isty cas, strasne lebo pred koncom zmeny tu pauzu ani nestihnete kvoli poctu hovorom. Druha vec, zle zaobchadzenie, ziadny fer voci zamestancom, ziadne benefity, budete hoci len jeden den na PN alebo OCR 60 EUR vam stiahnu.Ked oslovite manazera ze sa vam nieco nepaci, jeho to vobec nazaujima a ani supervizoroch, proste pre nich ste ako len bezcenny pracovnik ktory nema ziadne prava. Klamu ludi, ze je to praca len na jednu kampan ale v skutocnosti ide o 8 kampani na ktore vas budu skolit postupne.Navyse, nie dost ze hovorov je dost ale budete este po pri hovorov dohladavat kontakty pre firmy, a tlacia na vas ze je otrebne intenzivnejsie dohladavat. Maju dost narocne kriteria kde musite vybavit hovor do 90 sekund na kampani, zdvihnut hovor do 3 sekund a nesmiete urobit ziadnu chybu lebo vam stiahnu z variabilnej zlozky. Nadcasy, nechcu preplacat, dostanete len zadklad co je 750 eur plus vario 60 eur a po 6 mesiacov sa zvysuje na 120 eur variabilna zlozka plus priplatky za sobotu 13 eur a nedelu 26 eur, v hrubom vam to vyjde na cca 900 eur a ak mate aj cudzi jazyk tak je tam priplatok 0.50 centov ktory nezvysili vobec od kedy som tam pracoval. Je to najhorsia firma v ktorej som kedy pracoval.

autor
19. mar 2024

@jnc94

6.5 roka :O

jnc94
20. mar 2024

presne, neviem ako som tak dlho mohol vydrzat, ale na pasivnej linke je to inaksie ako na aktivnej

jnc94
Autor odpoveď zmazal
Zobraz