icon

Je práca v Duolife seriózna?

6. júl 2025

Nedávno ma oslovila jedna slečna s tým, či si nechcem zarobiť. Predávalaby som výrobky tejto firmy. Neviem, či tomu môžem veriť, ale vraj by som do dvoch rokoch mala na účte 25 000 EUR. Musela by som ale získať nejakých nových ľudí. Ona sama pracovala predtým v korporátoch, ale nový byt si kúpila, až keď začala dobiť pre nich.

Máte s tým niektoré skúsenosti? Ďakujem

lasona
6. júl 2025

Firmu nepoznam, ale z toho co píšeš tak súdim ze je to odžub.

sevrin
6. júl 2025

Budeš robiť presne to isté čo tá slečna. Hovoriť ľuďom aby sa pridali pod vidinou dobrých zárobkov.

patka06
6. júl 2025

Nemá skúsenosť, znie to ako klasický MLM
Otázka je či máš schopnosť presviedčať ľudí a chceš ich otravovať
25 000 do dvoch rokov je nereálne

diewcatqoo
6. júl 2025

Ale prosim ta, ved sama vies, ze je to blbost, inak by si sa nepytala 🤷‍♀️

domka222
6. júl 2025

Moja známa to robila. Liezlo mi na nervy ako stále dávala niečo na net,vychvaľovala do neba výrobky a otravovala s tým ľudí každý deň. Čuduj sa svete,po roku to už nerobí.

sisa_s
6. júl 2025

Pokial nie si plackova, ktora ked zabali 💩, tak to ludia kupia, tak o tom ani nerozmyslaj

oriesocek
6. júl 2025

Ona podtrebuje pod seba dostať ľudí, z ktorých zarobí… a ty potom rovnako. Niekto to robí cele roky, niekto na to nemá žalúdok dookola tlačiť ľudom takéto a hľadať nových

autor
6. júl 2025

To je ten multi level marketing, hej? Ona sa mi chválila, že si už kúpila nové auto, ale má pod sebou 400 ľudí.

patka06
6. júl 2025

áno, je to multi level marketing.
Ak má 400 ľudí, ktorí jej zarábajú, mohla zarobiť na auto.

wagea
7. júl 2025

myslela som, že Duolife už padol :D Začali sa vynárať ako huby po daždi na Instagrame cez koronu, posledný rok a pol/dva to utíchlo. Samé videá a príspevky, ako im to zmenilo život, aké sú zdravé a bohaté 😂 😂 momentálne sa dievčatá venujú iným veciam a dokonca aj šéfka ich bublinky robí už niečo iné. Tak veľmi im to išlo. Klasický MLM tyu Avon, Oriflame... o produktoch, ktoré tvrdia, že uzdravia pomaly aj rakovinu, pomlčím 🙄

nikaeli
7. júl 2025

Mala som kamošku, ktorá mi to ponúkala doslova na každý prd a liezla mi tým na nervy. Vyblokovala som ju zo všetkých sociálnych sietí. Jej sestra zas na všetko ponúka Aloe vera. Keby to boli také zázračné produkty, nepotrebovali by sme lekárov. Na druhej strane verím, že si zarobila - tie produkty nie sú lacné - odrbala plno ľudí, ktorí si už zrejme nevedeli rady so svojim zdravotným problémom a skúsili to. Zúfalý človek vyskúša všetko, len aby mu bolo lepšie. A práve preto sa mi tieto firmy doslova hnusia. Zarábajú na zúfalstve a dôvere ľudí.