Je práca v Nemecku cez GPM Deutschland spoľahlivá?
Zdravím, chcem sa opýtať ponúkol mi kamarát prácu v Nemecku kde máme ísť tento mesiac, pracovná náplň sú montažne práce vo výrobe kde sa vyrábajú hlinikové okná cez nemeckú agentúrú GPM Deutschland, kde sa pracuje 3 týždňe a 10 dní budeme doma, pôjdeme tam vlastným autom kde máme zabezpečené ubytovanie zadarmo, máme preplácané diety v čistom a každé dva týždňe sa vypláca 500€ (zálohy) a druhý týždeň ten zbytok ktorý vám majú vyplatiť. Ide sa cez nemeckú zmluvu, ktorá nám bude odoslaná na mail aj v nemčine aj v slovenčine.
Teraz je otázka či sa nejedná o nejaký scam ako väčšina agentúr na Slovensku a či by som to mal zobrať. Snažil som sa googliť recenzie o tejto agentúre ale veľa som toho nenašiel. Kamarát tam robil pred zopár rokmi a bol spokojný aspoň čo hovoril, tak sa len chcem opýtať či niekto nemá s nimi skúsenosti alebo nepracuje prípadne u nich.
Za každú odpoveď som vďačný
Na hodinu máme 15€, pracuje sa 6x v týždni 10h, čo som si to prepočitával tak mi to aj výchádza na tých 4000€
Mohu se zeptat jak to dopadlo ? Přítel tam chce nastoupit a váhá zda jít protože o firmě nejsou žádné recenze .

Prerataj si kolko naozaj zarobis za hodinu casu a porovnaj s nemeckou minimalkou.
12,80 za Hodinu musis mat minimalny plat , inak je to scam