icon

Je práca v stánku s pyrotechnikou podvod?

peterprokop
5. jan 2025

Dobrý deň, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosť s firmou Partylandia konkrétne Pyrotechnik, pretože po práci v pyrotechnickom stánku mám podozrenie, že sa jedná o odrb na ľudí. Plat mi vychádza 2,5 na hodinu cca je to normálne?

janai1
Odpoveď bola odstránená
peterprokop
autor
5. jan 2025

@janai1 Ak som bol na dohode o vykonani prace?

janai1
Odpoveď bola odstránená
rozculena
5. jan 2025

@peterprokop a koľko máš na zmluve uvedené

rozculena
5. jan 2025

@janai1 keď bude robiť 10 hodín týždenne tak podľa teba bude na hodinu kolko? 1,007?

janai1
Odpoveď bola odstránená
berenika39
5. jan 2025

Není mi jasné, jak jsi mohl přijmout práci za 2,5 eura za hodinu. Nebo to máš v plánu? Zkus pohledat jinde, tohle je velmi ponižující, najdeš určitě. Držím palce.

janai1
Odpoveď bola odstránená
peterprokop
autor
5. jan 2025

@rozculena 185 hodin 1051 mal som dostat 700, ale bolo manko tak mi dal na ruku 300 je to legalne? vziat z vyplaty 400 eur? neviem ani o ziadnych statnych priplstkoch nic

janai1
Odpoveď bola odstránená
peterprokop
autor
5. jan 2025

@janai1 185 hodin v zmluve 1051 e, bez prestavok 170 hodin+ statne priplatky, ktore nejako neevidujem kedze moja vyplata v cistom bola 300 plus minus na ruku kvoli manku 400 e - spolu ako stanok sa to rozdelovalo potom

peterprokop
autor
5. jan 2025

@janai1 Manko bolo 900 e boli sme 3 v stanku, rozdelilo sa to medzi 3 - 300 e a este 100 nam kazdemu zobral “preventivne” manazer, ze sa uvidi na konci mesiaca

amonet
5. jan 2025

@peterprokop ako vzniklo to manko? podpisali ste hmotnu zodpovednost?

rozculena
5. jan 2025

@peterprokop akože takto ti poviem,nechal si sa ojebať........máš normálnu zmluvu?

peterprokop
autor
5. jan 2025

@amonet Ano podpisal, ale to manko nikto nevie co a jak, spocital sa tovar a tak povedal manazer ze sme -900, je tu nejaka moznost ako sa obratit na niekoho?

peterprokop
autor
5. jan 2025

@rozculena Ano zmluva bola podpisana 185 hodin 1051 plus priplstky za vikend, bez prestavok to je 170 hodin bez manka 700 e v cistom.. ale manko bolo 400 a dostal som 300 na ruku za 170 hodin zevraj jz s priplatkami za vikend..

rozculena
5. jan 2025

@peterprokop výplatnú pásku si dostal? Hmotnú zodpovednosť si podpísal?

nikol789
5. jan 2025

@peterprokop to manko rátali oni však majitelia?
To ste mali rátať spolu vy zamestnanci stánku s majiteľmi.
Veď to môže byt riadny odrb,to manko.

gabika20
5. jan 2025

asi vás chcú oklamať, možno nemali obrat ako predpokladali a chcú zarobiť pre seba čo najviac, tak oklamu zamestnancov... dôlezite je čo máte v podpísanej zmluve, na výplatnej páske a určite by som sa bránila.. inšpektorát práce za pokus určite stojí..toľko hodín odpracovaných, víkendy a dostanete 300 eur miesto 700 eur je sakra rozdiel

nikol789
5. jan 2025

@peterprokop kľudne mi pošli výplatnú pásku, zmluvu do súkromnej správy, skúsim ti poradiť čo najviac

peterprokop
autor
5. jan 2025

@nikol789 Najviac smiesne je, ze dnes nas vyplatili a paska pride zevraj do konca mesiaca, no dakujem vszim si to a ozvem sa

kavasmliekom
5. jan 2025

@peterprokop ešte raz, čo máš konkrétne napísané v zmluve? Máš podpísanú hmotnú zodpovednosť?

nikol789
6. jan 2025

@peterprokop pásku už nepošlú, stavím sa…

kikuninka
3. dec 2025
@peterprokop

@rozculena Ano zmluva bola podpisana 185 hodin 1051 plus priplstky za vikend, bez prestavok to je 170 hodin bez manka 700 e v cistom.. ale manko bolo 400 a dostal som 300 na ruku za 170 hodin zevraj jz s priplatkami za vikend..

@peterprokop ahoj vyriešil si to nejako nakoniec ? Momentalne pracujem tiež v stanku s pyrotechnikov a myslim že je to rovnaka firma len sa premenovali

anonym1122
13. dec 2025
@kikuninka

@peterprokop ahoj vyriešil si to nejako nakoniec ? Momentalne pracujem tiež v stanku s pyrotechnikov a myslim že je to rovnaka firma len sa premenovali

@kikuninka tiez pracujdm v rovnakom stanku len sa tento rok prmenovali... Ako to celé dopadlo počujem a čítam len same zle recenzie bojim sa aj v stanku pokračovať dalej

anonym1122
13. dec 2025

Ako to nakoniec dopadlo? Pracujem v rovnakom stanku teraz lenže sa premenovali pocujdm lsn same recenzie zle a mam strach Pokračovať ďalej

alica110
13. dec 2025

Inšpektorát práce. Zaráža ma, koľko ľudí nemá ani základnú znalosť pracovných práv a povinností. Nechal si sa riadne oje***, ale to už isto vieš.

peterprokop
autor
14. dec 2025
@kikuninka

@kikuninka Okamzite odist alebo ak uz chces dokoncit tak na konci ked ta budu vyplacat v hotovosti tak nic nepodpisuj a bud rovno kontaktuj policiu alebo dbaj na cele vyplatenie. Ja som naletel podpisal manko a inspektorat nic nezmohol napisalk mi po pol roku ze sa mam obratit na sud..

peterprokop
autor
14. dec 2025
@anonym1122

Ako to nakoniec dopadlo? Pracujem v rovnakom stanku teraz lenže sa premenovali pocujdm lsn same recenzie zle a mam strach Pokračovať ďalej

@anonym1122 Je mi vas luto.Nijako sa tomu neda zabranit len tak ze odides..Ja som naivne dufal a cakal, ale zijeme na Slovensku takze moja chyba. Ziadne bonusy ti nevyplatia lebo neexistuju..

pasomnica
15. dec 2025

Presne o tomto som pred rokom počula, jak oje*ali presne takto isto také baby a nevyplatili im po mesiaci vôbec nič, ani cent, robia to asi stále a každého takto oje*ávajú