Je šéfovo agresívne správanie voči zamestnancovi normálne?
Zdravim, je podľa vás toto správanie od vedúceho normálne ? Šiel som do práce bez pracovnej zmluvy lebo mi ju šéf neposlal tak som chcel ísť domov, povedal som mu že večer odchádzam a on vedel že idem domov lebo v zmluve boli veci popísané na ktorých sme sa nedohodli tak som tu zmluvu nepodpísal ale šiel som domov. Pred odchodom zavrel dvere na ubytovaní, začal pomne kričať že čo si to dovoľujem že to nemôžem urobiť a sa začal vyhrážať že zavolá právnika a keď som mu povedal že tú zmluvu nemám podpísanu tak ma začal mlátiť. Došlo k bitke a keď som odchádzal zobral mi 200€ z peňaženky. Čo by ste robili na mojom mieste ? Je podľa vás toto správanie od šéfa normálne ?
Ale vy ste obaja taki trosku na hlavu, ci? 🙂
Neverím
Ale hej jasné, úplne bežný rozhovor v praci 😏 🤪
Otočila by som sa na druhý bok a spala ďalej.
Jasne, normálne 💪🏽 Šéf ma v práci bije každý druhý deň a peniaze mi kradne iba raz za týždeň 😏
@fifoky hahaha..dobrá rozprávka na predmájový deň...
@fifoky hahaha..dobrá rozprávka na predmájový deň...
@micusa2222 tak moze, aj nemusi. Zalezi, na koho natrafil
Telefon mas, volaj policiu
@fifoky prosim, nepis mi sukromne spravy. Napis to tu verejne. Dakujem.
Neverím tejto histórie nakoľko každý normálny človek by šiel na políciu a nevypisoval na diskusné fórum čo robit
Je to tvoj klient ad1. Ak nesuhlasis so zmluvou, tak si zbalis svestky, nahadzes veci do tvojho auta a odchadzas, pripadne si kupis letenku/listok na bus/vlak booknes hotel a ides prec - nemozes ocakavat, ze ked klientovi povies, ze neurobis skoro zazmluvnenu robotu tak ta necha v ubytovani, ktore ti on poskytol. Cize ked si uz vedel, ze ta okasliava a nepodpises zmluvu, mal si mat zbalene veci a nevracat sa na ubytovanie poskytnute klientom
:D :D :D a potom si sa zobudil
Písať mi nemusíš.

toto sa vážne pýtaš??????????
ty nemáš šéfa,ty si živnostník. TO si podal?