icon

Je to bossing?

22. máj 2023

Ukoluje nas hlupostami. Dava nam robit doslova vsetko, aj ked mame dolezitu ulohu, ktorej sa treba prioritne venovat.otaca nas na veciach, ktore nie su nespravne, len je stale nespokojna. Obcas ustedri nejaku poznamku, je nevdacna. U nas na oddeleni je kazdy den zla nalada. Casto odchadzam smutna, snazim sa robit aj vecer z domu a zajedam to...ako to riesit, ako sa nad to povzniest a ak to tak vnimame viacere ako to riesit?

dizajnerka
22. máj 2023

Podať žiadosť/sťažnosť na vedenie.

lindous
22. máj 2023

Či je alebo nie je tu ťažko posúdime, počula som ľudí sťažovať sa na šéfa, že dáva veľa roboty a že bazíruje na blbostiach, ale oni by najradšej nerobili nič a chyby im nevadili... nehovorím, že to je aj tento prípad, ale máme len jednu stranu príbehu, takže sa nedá vysloviť objektívny záver... ja osobne by som najskôr skúsila komunikovať so šéfkou o nastavení priorít, zaradení úloh podľa dôležitosti, možno nejakej zmene organizácie práce, prerozdelení - ale treba si najskôr ujasniť či viete ako by to mohlo fungovať lepšie, či má kto to "všetko" robiť alebo či to môže počkať atď.... ak vám dá niečo prerobiť kvôli malichernosti, obhájiť si to... a v ďalšom kroku asi teda riešiť s vedením

oblaacik
Odpoveď bola odstránená
gladys_07
22. máj 2023

Ved na trhu prace je nedostatok kvalifikovanych pracovnych sil, dnes naozaj nemusis ostavat niekde kde ta denne deptaju

Ak nechces/nemozes odist, zacni si viest hard evidence (ukladat maily atd), ktore dokazuju toto spravanie. A po par mesiacoch s tym chod za vedenim. Najlepsie by bolo keby vas bolo viac. Ale nikdy nevies kto je s kym kamoska…este sa da ist cestou staznost na personalnom…najma korporaty toto beru velmi vazne

autor
22. máj 2023

@gladys_07 pocula som aj nazor, ze ked sa spoja viacere, nakoniec ostane jedna z nich zla a tie dalsie zo strachu zmenia nazor....nelojalne veci sa tazko dokazuju...nasa veduca nas buzeruje, ale to de facto moze...co sa tyka nalady ostatnych, kazda do kazdej rype, kazda kazdu ohovara

autor
22. máj 2023

@oblaacik no lahsie by mi bolo tam, kde su lepsie vztahy, ale tu pracu mam rada...