icon

Je to práca na čierno?

29. nov 2022

Práca - prihlásený v SP a ZP som len zmluvu som nevidel dožadujem sa jej dennodenne

a_alexandra_a
29. nov 2022

A na základe čoho pracuješ? Len na dobré slovo? Veď snáď si niečo podpisoval, keď si nastupoval

ivicka0502
29. nov 2022

ak si prihlásený do poisťovní nie je to práca načierno. ale kontrola by dožadovala aj pracovnú zmluvu. Pre tvoju ochranu ju treba mať

januska12323
29. nov 2022

Pekne choď na personálne a seď tam kým zmluvu nedostaneš do ruky. Pri nastúpení do práce si ju musel podpísať.

domca1408
29. nov 2022

práca na čierno to nie je, pretože prihlásený si...otázne je čo máš v zmluve ked si ju ani nevidel. možno dačo iné ako niečo na čom ste sa dohodli. minimálku a atd. Výplatné pásky máš či ani tie? tipujem, že si u súkromníka...ja som kedysi ako čašníčka tiež za celý rok rok nevidela ani zmluvu ani jedinú výplatnú pásku..

autor
29. nov 2022

@domca1408 a keď si nedajbože ochorela a šla na pn ?mala si aspoň minimálnu mzdu?

domca1408
29. nov 2022

PN z dohody je 15 eur na mesiac...aspoň tak ju vyrátali mne na deň som mala vyžiť z 0,50 centov..., ked nastal covid a zavreli reštiku a ja som šla marodiť...takže úplne úžasné...