icon

Je toto správanie šéfa normálne?

25. jún 2025

Ponuka odvozu autom, lajky na zoznamke, keď už sa bavíme otvorene spraví sa že o nič nejde. Rozumieme si pracovne, tykame si ale nič viac sa medzi nami nestalo. Je to moja prvá poriadna práca. Môže mu o nieco ísť?

irusa
25. jún 2025

pôjde mu len o to, čo mu dovolíš

oli18
25. jún 2025

Zacinat si so sefom je najvacsia blbost
Ak zechces prist o dobru pracu, nerob to.

tanyan
25. jún 2025

Môže mu ísť napríklad o dobré kamarátske pracovné vzťahy...

denkabemommy
25. jún 2025

Keď o nič nejde, tak o nič nejde. Nerieš to. Keď sa ti niečo nepáči, tak mu to povedz.

janka1224
25. jún 2025

Ja by som počkala ako to bude pokračovať a potom priamo povedať že čo Vám vadí. Možno len rád koketuje a tvári sa že nič... Ak Vám už toto vadí treba mu to povedať. Ale so šéfom by som osobne nešla do priateľských vzťahov, lepšie je mať profesionálny pracovný vzťah.

viestta
25. jún 2025

Bavite sa otvorene? Tak mu otvorene povedz, ze prekracuje tvoju unosnu hranicu. Neviem si predstavit kompetentneho a kompletneho sefa, ktory by svojej podriadenej likoval zoznamku.

deti95060810
25. jún 2025

zas si nedomýšľaj viac ako je potrebné... možno chce byť len kamarátsky nič viac - nič menej.

billy_jean
25. jún 2025

Ked som sa dala dokopy so svojim priatelom, bol moj sef. Ako prve isli ponuky odvozu autom domov po praci, po 23.00, po pol noci. To som brala este normalne, lebo bolo predsa len neskoro. Ale potom sa to vyvinulo tymto smerom. Sam mi povedal, ze ak by o mna nemal zaujem, tak by mi neponukal odvoz opakovane. Mozno raz. Inak - nakoniec som ja z prace odisla, lebo to vobec nerobilo dobrotu, v teame, medzi ludmi.

autor
25. jún 2025
@deti95060810

zas si nedomýšľaj viac ako je potrebné... možno chce byť len kamarátsky nič viac - nič menej.

@deti95060810 prečo by som si domyslala? Zoznamka je už niečo iné

noone007
27. jún 2025

A ty chces aby mu o nieco islo alebo nie? 🙂 si sa nevyjadrila ci je to pozitivne alebo negativne. teda ak toto nie je fake prispevok, lebo clovek nevie. Co sa tyka odvozu ak je to vynimocne ze ide tvojim smerom tak o nic nejde. Ak ta chce vozit furt tak asi ide. A btw. Ako tvoj sef vie ci si ty na nejakej zoznamke?? Ake lajky? Nechapala.

autor
28. jún 2025
@noone007

A ty chces aby mu o nieco islo alebo nie? 🙂 si sa nevyjadrila ci je to pozitivne alebo negativne. teda ak toto nie je fake prispevok, lebo clovek nevie. Co sa tyka odvozu ak je to vynimocne ze ide tvojim smerom tak o nic nejde. Ak ta chce vozit furt tak asi ide. A btw. Ako tvoj sef vie ci si ty na nejakej zoznamke?? Ake lajky? Nechapala.

@noone007 beriem to zmiešané. A so zoznamkou to bolo tak že som tam zaregistrovaná a objavil sa mi jeho profil pravdepodobne tam je nejaký čas a dal mi lajk začali sme písať a potom to stopol. To je celé

noone007
28. jún 2025

Rozumiem, aj ked ta sekcia o zoznamke sa mi zda dost nerealne. Kazdopadne moja rada je - ujasni si co vlastne ty chces. A ak si ti to nepaci, tak mu to povedz. Ak paci tak tiez. Nevidim konkretne v com je vlastne problem. Jeho naklonnost sa z uvedeneho rozhodne urcit na 100 percent neda.