Je trh presýtený virtuálnymi asistentkami?
Ahojte prosím vás rozmýšľala som nad tým ale keď som otvorila Bazar tak tam každá asistentka ponúka Sama seba a nenašla som inzerát kde je taka osoba vlastne Hľadana. Kurz urobilo xy žien a nevedia si nájsť uplatnenie. Už je toho asi všade plno však? Chcela som to len ako privyrobenie popri práci nie ako hlavnú prácu
Keď sme hľadali asistentku, rozmýšľali sme nad touto alternatívou. Na inzerát sa prihlásilo cca 80 virtuálnych asistentiek.
Mimochodom, nedohodli sme sa ani s jednou, lebo to nedávalo v našej spoločnosti zmysel.
@anonym_autor trh bol presýtený už pri prvej. V podstate som to brala vždy tak, že niekto si výmysel fiktívnu profesiu, aby zarábal na kurzoch. V zahraničí to ako tak funguje ale tiež to nie je žiadne terno, ak nemáš špeciálne skills a 2-3jazyky.

Je toho plno na bazoši a rovnako tak na ja spravim.sk. Áno, trh je presýtený, pretože ženy, ktoré nevedia nič špeciálne, chcú robiť z domu a mať slobodu. Ak ovládaš niečo, čo neovláda každý bežný absolvent strednej školy, ak nemáš vysokú úroveň nie bežných cudzích jazykov, tak virtuálna asistentka nie je pre teba. Takže otázka je, čo vieš ponúknuť trhu, čo neovláda každý? Dá sa robiť z domu, dá sa z domu zarobiť veľmi nadštandardne, ale aj je potrebné mať nadštandardné zručnosti.