icon

Kadernícky kurz - ktorý je najlepší?

sabinami
26. apr 2019

Ahojte nájde sa tu niekto kto bol nedávno na kadernik on kurze ? Najlepsie niekto taký kto nebol vyučený v tomto odbore 🙂 alebo odporúčanie kde je najlepsie ísť si ho spravit 🙂

sofkabarbie
16. máj 2025

Dobry den, je mozne "sa stat" kadernickou a ziskat vedomosti a zrucnosti z kadernickeho kurzu? nemyslim takeho rychleho ale tie certifikovane. Viete o nejakom dobrom? dakujem

sabinami
autor
16. máj 2025
@sofkabarbie

Dobry den, je mozne "sa stat" kadernickou a ziskat vedomosti a zrucnosti z kadernickeho kurzu? nemyslim takeho rychleho ale tie certifikovane. Viete o nejakom dobrom? dakujem

@sofkabarbie dobry deň. Nie nie je 😄 zial. Od roku 2019 co som túto diskusiu položila som si prešla všelijakými kurzami. Ten hlavný ktorý vám treba aby ste vôbec oficiálne mohli vykonávať túto prácu je úplne onicom. Tam vám ukážu naozaj len hrubý základ. Ďalej sa urcite treba vzdelávať ja som si urobila mnoho súkromných a nie lacných kurzov. Za mňa najdôležitejší urcite koloristicky a jednotlivé strihy. Potom doplnkové ako účesy, nejake ošetrenia. Ja som si urobila aj základný trichologicky lebo sa chcem naozaj vyznať no a napriek tomu mam stále diery a stále sa učím aj na vlastných chybách 😄