icon

Kaderníctvo v byte

9. aug 2023

Dobrý deň, je normálne aby suseda predlžovala vlasy v byte? Neustále jej tam zvonia zakaznicky, nepytala suhlas vlastníkov - tým pádom tie zakaznicky zvyšujú spotrebu spoločnej energie, ona to robi na čierno, nemá suhlas hygieny, neustále huláka so svojimi zakaznickami … nehovoriac o tom že od jednej berie cca 100-200€ …

Strana
z2
alickapusinka
9. aug 2023

@melanta ona ich nemá dôvod kontrolu púšťať dnu. Kto jej to prikáže.

aandyy66
9. aug 2023

Ja ked tu citam tie komentare, tak mam dost. To uz clovek aby radsej nic ani nenapisal, lebo hned to vsetci otocia na zavist. Moje nervy! Ja autorku uplne chapem. Nad nami takto podnika na cierno kozmeticka. A tie jej rozhovory so zakaznickami, zvoncek u nich doma, vytah, buchanie ich vchodovych dvier teda pocut riadne. Kolkokrat ma zakaznicky uz pred siedmou a ich taranie a vybuchy smiechu mi neraz zobudili deti. Neohovoriac o dobe covidu, ked bol zakaz vychadzania a tu sa zakaznicky vymienat nestihali, tolko ich bolo. Nie nezavidim jej, tiez sa mame dobre, ale stve ma ten princip. Prislo vyuctovanie a bum, na vytahu nedoplatok za energie 50e na byt. Netvrdim, ze za to moze len pani kozmeticka a jej zakaznicky, ale yraznou mierou k tomu urcite prispeli a ked vie takto uspesne podnikat, nech je hrdinka a nech si ten provoz vytahu adekvatne zaplati. Nehovoriac o tom, ake su niektore zakznicky drze. Niekolkokrat sa mi stalo, ze som.sla s kocikom a vo vchode ma potrebovali rychlo obehnut a vziat mi vytah doslova pred nosom. Alebo minule na mna jedna podrazdene zhukla ze: Joooj to idete aj s kocikom?! Mame tie stare male vytahy, takze ona sa uz nevosla a musela chuda par minut pockat. Akoze pardon 😁

autor
10. aug 2023

@aandyy66 konečne normálny komentar! Dakujem 🙂 a ano, aj u nás na byt cca 40€ nedoplatok na vytah :/ a ako vravíte, zvonček, pes, zakaznicky, no hroza :(

katka700
10. aug 2023

Autorka nediv sa komentárom, podnikanie na čierno je národný šport. Ako sa vraví trafená hus zagaga, tak sa nediv že suseda je šikovná a ty ta závistliva 😂

autor
10. aug 2023

@katka700 nerozumiem prečo by som mala byt závistlivá 😂😂😂😂😂

dadis
10. aug 2023

@autorka posli to fotku toho vyuctovania, kde je 40eur nedoplatok za vytah za byt..

autor
11. aug 2023

@dadis neviem prečo by som ti mala fotit vyúčtovanie

kvetinka75
11. aug 2023

autorka - pretože tu zjavne niekto klame

kvetinka75
11. aug 2023

že búchanie dverí , zvonček. To jej tam každých 10 min. niekto chodí? To musí byť veľmi šikovná a rýchla kaderníčka keď jej tam každý deň každú chvíľu niekto zvoní. Tá tvoja posledná veta hovorí za všetko - nehovoriac o tom, že berie 100-200 eur. To ako fakt? Závisť jak sviňa.

autor
11. aug 2023

@kvetinka75 keby som klamala tak azda nepisem príspevok omg🤦🏼‍♀️ kvôli jej hluku už aj susedia nad ňou 3x volali policajtov, ma už aj pokutu od správcu bytov

livka_
11. aug 2023

Prosim tiez o foto nedoplatku 40€ za byt za vytah, to je neuveritelna suma.

trinityf
11. aug 2023

Na to sluzia domove schodze s vlastnikmi bytov. Co tu vyriesis? Nic. To co robi za zavretymi dverami je jej vec. Ak mas pocit, ze jej zakaznicky zvysuju spotrebu spolocnej energie, treba to riesit so spravcom.

autor
11. aug 2023

@livka_ zial mali sme taríf pre malé podniky a nie pre byty .. takze naozaj tam to vyslo tak kvôli vyššej sadzbe a zvýšenej cene elektriny

ivanba90
Odpoveď bola odstránená
ivanba90
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2