icon

Kamarátka píše erotické správy na zoznamke: Je to správne?

6. feb 2025

Zdravím. Moja kamarátka má nezvyčajnú brigádu. Robí "moderátora" na zoznamke. V skratke si píše na zoznamkach s chlapmi nie však v jej mene ale za falošné profily ktoré sú na tých zoznamkách. Takéto písanie však obsahuje aj erotické správy. Moja kamarátka je zadaná. Tvrdí že nič zlé nerobí . Svojho priateľa nepodvádza. Ale mne to proste príde ako kebyže zo seba robí online k ..no veď viete. Aký máte na to názor ? Jej priateľ o tom asi ešte nevie.

zuzanka.zuzu
6. feb 2025

zase ty 🙈 bože to je tak priehľadné 🙈

rebi789
6. feb 2025

Staraj sa o seba🤷🏻‍♀️

rozculena
6. feb 2025
rozculena
6. feb 2025

závidíš jej?

autor
6. feb 2025

@rozculena to nie ale príde mi to divné mať takúto brigádu keď je zadaná .

demodun
6. feb 2025

Vypýtaš kontakt na zamestnávateľa?
Pre kamošku 🙃

rozculena
7. feb 2025

a ona vie,že ju rozoberáš na koňovi?
Tak sa s ňou nekamaráť,keď ti to príde divné

jamimo
7. feb 2025

A? Poznám chalana, kt. spravuje pár only fans profilov, tie baby nestíhajú a nemajú čas... A celkom mu to vynáša 💰 Ešte sa smeje, nad hlúposťou platiacich, že ani nevedia za čo platia 😉 Dopyt= ponuka. Pre neho práca 🤷‍♀️ Taká je doba.

mirkam3
7. feb 2025

Vy asi zas až take kamarátky nebudete, však? 😉

adkoalauri
7. feb 2025

Nevedela som,že tým,že sa niekto ožení/ vydá, začína byť majetkom druhého človeka, ktorý o ňom bude rozhodovať

romino
7. feb 2025

Ahoj. Napisem troska v rozpore co ti tu ini pisu, som muz.
Ano, pride mi to min. ako kontroverzna praca. Neviem ci by som chcel mat taku priatelku ci manzelku

balerina2025
7. feb 2025

kebyze toto robi moj priatel, tiez mi to nie je jedno.
no nastastie mam dost nalozene na svojom tanieri, tak nepozeram susedovi do jeho taniera.
zacni sa viac starat o seba.

alebo sa ti paci kamoskin priatel?

brrunetkaa
7. feb 2025

Mojmu partnerovi by to bolo jedno. Viem si predstaviť ako by sme sa ešte spolu bavili na tých správach a ešte by mi aj zaplatili. To posledné čo by som bola je vzrušená z nejakých cudzích zúfalcov 😀

flatwhite
7. feb 2025

@brrunetkaa Inak presne aj moja reakcia, ten moj by mi este aj poradil co im odpisat😀

kulumulu123
7. feb 2025

Mne príde divne ze nemáš svoj život a preto z nudy strkas svoj nos do veci do ktorých ta vôbec nič nie je....

cacianka
7. feb 2025

No práca snov to nie po profesijnej stránke (alebo ?), ani veľmi nóbl, ale je to v rovine spisovateliek erotickej literatúry.
Asi má dobrú slovnú zásobu, vie štylizovať vety podľa potreby klienta, nepoznajú sa osobne ani nič iné osobné tam nie je, tak si dievča zarobí.
Alebo jej závidíš?

miruska655
7. feb 2025

Daj aspoň názov zoznamky, možno si tu viacero z nás dobre privyrobi 😂😂

lesoto
Odpoveď bola odstránená
petracandle
7. feb 2025

@miruska655 preboha veď trochu rozmýšľaj...o nič iné v tejto diskusii nejde, to založil niekto kto ponúka tú prácu akože strašne nenápadne, aby zaujal také jednoduchšie...

tiezjedna
7. feb 2025

@adkoalauri ona ešte nie je ani vydatá, len má všetečnú "kamošku"😉

miruska655
7. feb 2025

@petracandle preboha rozmýšľam neboj sa 🫣

demodun
8. feb 2025

@petracandle zatiaľ mi žiadna ponuka neprišla. 🥺 Asi si rozmýšľala zle 😉

pasomnica
25. mar 2025

Fíha, to kde sa dá nájsť takáto brigáda? Že si len s niekym píšeš a ešte ti za to aj platia? 😃