icon

Kde a ako komunikujete s kolegami po práci?

Včera o 11:53

Ahojte, máte s kolegami vytvorenú skupinu kde si píšete, zdielate info, fotky a píšete si tam aj mimo pracovnej doby?

Strana
z2
veklipo
Včera o 11:55

Áno.

pribinak
Včera o 11:59

Áno

sevrin
Včera o 11:59

Skús rozvinúť svoju otázku, nech toto vlákno začne dávať pointu k čomu to potrebuješ vedieť.

ivik4
Včera o 12:02

Co tvoj muz ma a Tebe to vadi ? Moj ma

maca1984
Včera o 12:03

Manžel má. Nevypisujú si romány, napíšu kto kedy nejde do "ofisu", občas si pošlú vtip. Ukáže mi to nech sa zasmejem, ale ja ten itčkarsky humor nechápem 😂

brrunetkaa
Včera o 12:07

Mame. Ja tam neprispievam lebo ti ľudia ma nezaujímajú. Potom mám chat len s vybranými kamoškami z prace a tam sa rieši všetko od domácnosti cez vzťahy vtipy kadečo ako s kamoškami.

muchotrafka298
Včera o 12:24

U nas niektore oddelenia maju skupinove chaty, pisu si tam aj mimo pracovnej doby. Ja mam len s jednou kolegynou "kamaratsky" vztah, ze si piseme na messengeri aj mimo prace sukromne veci. Ja nemam v praci kamaratov, takze firemny chat co mame pre vsetkych pouzivam iba ked treba nieco dat surne vediet. Mimo pracovnej doby vacsinu kolegov nekontaktujem.

sissy27
Včera o 12:40

@anonym_autor nie, ale su kolegovia, s ktorymi sme v kontakte aj mimo prace a na sukromnych cislach.

domkakvet
Včera o 12:42

@anonym_autor nie

anonym_099599
Včera o 13:20

@anonym_autor Ano, mame. Aj muz ma. Kto nechce, pripsievat nemusi.

koniarova
Včera o 13:31

Patrilo by sa napísať
@anonym_autor , kde je vlastne problém?

doriiis
Včera o 13:35

Máme, ale okrem pracovných veci v nej neriešime nič. Kolegovia nie sú známi a kamarati

autor
Včera o 13:59

Nieje žiaden problém 😉 Len som sa tak zamyslela že či ľuďia komunikujú s kolegami aj mimo ptacovnej doby, či riešia prácu aj mimo. My skupinu máme ale nejako ma to prestáva baviť, riesiť hlúposti mimo práce.

anonym_65de1b
Včera o 14:03

@anonym_autor Skupinu nemáme, píšem si s dvoma kolegyňami, ktoré sú aj kamošky a s kolegom súkromne 😊 Ale skupinu nie, načo. Keď potrebujem s ostatnými, tak vybavím tiež osobitne.

prasiatko30
Včera o 14:07

Mame jednu kde sme vsetci a dokonca aj ti co uz odisli. Pouziva sa na priatelsky chat, blahozelania, srandicky, organizacia spolocnych akcii. Kto chce sa zapaja, kto nechce ten sa nezapaja. Potom mame este jednu kde sme tie co sme z jednej sekcie a tam trkotime trochu viac, aj ked je nejaka klebeta tak ide tadial. Ale mame dni ledy nikto nic neprispeje a dni kedy zase tlachame/ju o dusu. Ale v tychto skupinach sa zvycajne praca nerozobera

danniiee8
Včera o 14:24

V bývalej práci sme mali a riešili sme tam čisto pracovné organizačné záležitosti a občas nejaké dohadovačky teambuildingov, inak nič osobné.

anonym_21dc40
Včera o 14:25

Mame ale nepisem tam. Nakolko nenavidim svoju pracu a uz len pri pomysleni na nu mam krce v bruchu

anonym_e7fb55
Včera o 15:32

Máme vytvorenú skupinu, ale komunikujeme iba počas pracovnej doby, pracovné veci.

katkaseiner
Včera o 15:45

skupiny mame 2, jednu so sefom a druhu bez sefa. Ta so sefom sa vytvorila len kvoli fotkam z teambuildingu. S kolegami mame skupinu kde si obcas napiseme nejake vtipy, memečka, prípadne sa dohodneme kto ide do officu.

anonym_19bf9a
Včera o 16:05

nie.
manž. majú.

anonym_15f4c8
Včera o 16:21

máme riešime tam veci mimo prácu kedy ideme na žurku , ked ideme na chatu kto čo prinesie kupi a pod
je nás v kancli 5 ludi skvelý kolektiv do 35 r

euka210
Včera o 16:42

@anonym_autor nie. Ked nieco chcem, tak rovno pisem s kolegynou.

sssss123
Včera o 17:27

Komunikujeme spolu v praci, aj o nepracovnych veciach, ked je chvila ze nic nehori a stiha sa vsetko, a raz za cas si ideme niekam sadnut, nepotrebujeme si vytvarat skupiny na zdielanie

d_ivana
Včera o 17:44

@anonym_autor Máme skupinu, ale už dávno neaktívnu.

a0
Včera o 18:24

Máme skupinu, riešime tam hocčo, zvyčajne ale k práci. - nemáme pracovnú dobu, tak odpisujem, kedy sa mi chce. A v predchádzajúcej práci som mala vypnuté upozornenia ale tam bol extrémny spam, ktorý som v pracovnej dobe čítala 😅

laila22
Včera o 18:25

@anonym_autor ja nie. Nemám dôvod.

elz1920
Včera o 18:35

Máme viacero WhatsApp skupín, podľa pracovného zaradenia, počas voľna sme si v najužšej popriali k Vianociam a keďže máme premnožené Evy, tak k meninám. Najbližšie vypisovačky budú na Nový rok.
Okrem toho niektorí komunikujeme aj súkromne - ale to je individuálne.

anonym_dc75b5
Včera o 18:38

Nemáme takú skupinu

fairyy
Včera o 18:40

mame a niekolko roznych dokonca ...sme velky kolektiv... aj moj muz ma...ale neriesime tam pracovne veci ani jeden z nas... su to jednoducho aj kamarati nielen kolegovia

anonym_1dc52a
Včera o 19:56

Mame ale takmer vylucne organizacne veci - kto je chory, kto ma chore deti, kto trci v zapche, komu prave ide na kompe update. Fotky zriedka, teraz sa tam prialo na vianoce. Nic osobne, ziadne vtipky ani klebety. A to sme velmi dobry kolektiv

Strana
z2