Kde a ako komunikujete s kolegami po práci?
Ahojte, máte s kolegami vytvorenú skupinu kde si píšete, zdielate info, fotky a píšete si tam aj mimo pracovnej doby?
Áno
Skús rozvinúť svoju otázku, nech toto vlákno začne dávať pointu k čomu to potrebuješ vedieť.
Co tvoj muz ma a Tebe to vadi ? Moj ma
Manžel má. Nevypisujú si romány, napíšu kto kedy nejde do "ofisu", občas si pošlú vtip. Ukáže mi to nech sa zasmejem, ale ja ten itčkarsky humor nechápem 😂
Mame. Ja tam neprispievam lebo ti ľudia ma nezaujímajú. Potom mám chat len s vybranými kamoškami z prace a tam sa rieši všetko od domácnosti cez vzťahy vtipy kadečo ako s kamoškami.
U nas niektore oddelenia maju skupinove chaty, pisu si tam aj mimo pracovnej doby. Ja mam len s jednou kolegynou "kamaratsky" vztah, ze si piseme na messengeri aj mimo prace sukromne veci. Ja nemam v praci kamaratov, takze firemny chat co mame pre vsetkych pouzivam iba ked treba nieco dat surne vediet. Mimo pracovnej doby vacsinu kolegov nekontaktujem.
@anonym_autor nie, ale su kolegovia, s ktorymi sme v kontakte aj mimo prace a na sukromnych cislach.
@anonym_autor nie
@anonym_autor Ano, mame. Aj muz ma. Kto nechce, pripsievat nemusi.
Patrilo by sa napísať
@anonym_autor , kde je vlastne problém?
Máme, ale okrem pracovných veci v nej neriešime nič. Kolegovia nie sú známi a kamarati
Nieje žiaden problém 😉 Len som sa tak zamyslela že či ľuďia komunikujú s kolegami aj mimo ptacovnej doby, či riešia prácu aj mimo. My skupinu máme ale nejako ma to prestáva baviť, riesiť hlúposti mimo práce.
@anonym_autor Skupinu nemáme, píšem si s dvoma kolegyňami, ktoré sú aj kamošky a s kolegom súkromne 😊 Ale skupinu nie, načo. Keď potrebujem s ostatnými, tak vybavím tiež osobitne.
Mame jednu kde sme vsetci a dokonca aj ti co uz odisli. Pouziva sa na priatelsky chat, blahozelania, srandicky, organizacia spolocnych akcii. Kto chce sa zapaja, kto nechce ten sa nezapaja. Potom mame este jednu kde sme tie co sme z jednej sekcie a tam trkotime trochu viac, aj ked je nejaka klebeta tak ide tadial. Ale mame dni ledy nikto nic neprispeje a dni kedy zase tlachame/ju o dusu. Ale v tychto skupinach sa zvycajne praca nerozobera
V bývalej práci sme mali a riešili sme tam čisto pracovné organizačné záležitosti a občas nejaké dohadovačky teambuildingov, inak nič osobné.
Mame ale nepisem tam. Nakolko nenavidim svoju pracu a uz len pri pomysleni na nu mam krce v bruchu
Máme vytvorenú skupinu, ale komunikujeme iba počas pracovnej doby, pracovné veci.
skupiny mame 2, jednu so sefom a druhu bez sefa. Ta so sefom sa vytvorila len kvoli fotkam z teambuildingu. S kolegami mame skupinu kde si obcas napiseme nejake vtipy, memečka, prípadne sa dohodneme kto ide do officu.
nie.
manž. majú.
máme riešime tam veci mimo prácu kedy ideme na žurku , ked ideme na chatu kto čo prinesie kupi a pod
je nás v kancli 5 ludi skvelý kolektiv do 35 r
@anonym_autor nie. Ked nieco chcem, tak rovno pisem s kolegynou.
Komunikujeme spolu v praci, aj o nepracovnych veciach, ked je chvila ze nic nehori a stiha sa vsetko, a raz za cas si ideme niekam sadnut, nepotrebujeme si vytvarat skupiny na zdielanie
@anonym_autor Máme skupinu, ale už dávno neaktívnu.
Máme skupinu, riešime tam hocčo, zvyčajne ale k práci. - nemáme pracovnú dobu, tak odpisujem, kedy sa mi chce. A v predchádzajúcej práci som mala vypnuté upozornenia ale tam bol extrémny spam, ktorý som v pracovnej dobe čítala 😅
@anonym_autor ja nie. Nemám dôvod.
Máme viacero WhatsApp skupín, podľa pracovného zaradenia, počas voľna sme si v najužšej popriali k Vianociam a keďže máme premnožené Evy, tak k meninám. Najbližšie vypisovačky budú na Nový rok.
Okrem toho niektorí komunikujeme aj súkromne - ale to je individuálne.
Nemáme takú skupinu
mame a niekolko roznych dokonca ...sme velky kolektiv... aj moj muz ma...ale neriesime tam pracovne veci ani jeden z nas... su to jednoducho aj kamarati nielen kolegovia
Mame ale takmer vylucne organizacne veci - kto je chory, kto ma chore deti, kto trci v zapche, komu prave ide na kompe update. Fotky zriedka, teraz sa tam prialo na vianoce. Nic osobne, ziadne vtipky ani klebety. A to sme velmi dobry kolektiv

Áno.