icon

Kde hľadať brigádu pre stredoškolákov?

29. máj 2024

Tie čo máte deti na strednej brigádujú vaše deti? Kde? Akú prácu? Prosím iba ak ste z malého mesta. Dcéra bude mať 17 rokov začiatkom septembra, vlani ešte nemohla. Teraz začala hľadať ale nejak sa jej nedarí.

autor
29. máj 2024

Keď som jej navrhla nech na to zabudne tento rok preklúcala očami. Totižto začiatkom júna ste na dovolenke 10 dní, deň po návrate domov už odchádza bude robit dobrovolníčku 5dní , pár dní doma potom koncom júla sústredenie, chce si robiť aj vodičák a koncom augusta bude zas dobrovoľnícka 5dní na festivale

slovenka753
29. máj 2024

a kedy chce robit ? 😂

jaja20
29. máj 2024

Moja pracovala vo fast foode, ale jej zamestnávateľka akosi nechcela platiť,tak sa na to rýchlo vykašľala.

slovenka753
29. máj 2024

ja som dokladala tovar v kauflande, tiez v sportisime, robila vo vyrobe vo fabrike ... ale vsade chceli odrobit normalne prazdniny cele, lebo brigadnikmi vykrivali dovolenky. dcera ma vsak dost nabity rozvrh ...

patka06
29. máj 2024

Dcéra už pár mesiacov brigáduje ako čašníčka v malej kaviarni 1-2 x do týždňa po škole, tam bude aj cez prázdniny - ponuku našla na FB v miestnej skupine
Ak chce len na prázdniny odporúčam sa pýtať v stánkoch so zmrzlinou, možno niekde na kúpalisku a pod.

autor
29. máj 2024

@patka06 v zmrzline už bola tam nepríjmajú, u nás ani v najbližšom meste kúpalisko nie je, kamoškyne chodia na termálne kupko ale prespavajú u babky od nás by tam dochádzať nevedela
@jaja20 takým čo neplatia či iba cash a nedodržujú zákonník práce by sa radšej mala vyhnúť

jaja20
29. máj 2024

No,na začiatku sa pani len vyhovárala, že ešte nemá zmluvu na podpis, lebo jej ekonómka nestíha a podobne... Až neskôr sme ju prekukli.
Ale tým, že sme malé mesto, tak tu nie je veľa možností, preto ju to aj mrzelo.