Kde nájsť čiastočný úväzok pre ženy?
Zienky, ktore robite na ciastocny uvazok, kde prosim pracujete, kolko hodin mesacne mate dohodnute a este by ma zaujimalo, ci ste si pracu nasli cez nejaky web, po znamosti, ci to je vasa povodna praca spred materskej, len vam zamestnavatel vysiel v ustrety skratenim uväzku.
Dakujem
Veľmi všeobecná otázka. Niekto robí na skrátený úväzok v Lidli, pretože v danom meste konkrétny Lidl to umožňuje. Iný nemusí. Niekto robil pred MD/RD v korporáte a vrátil sa na skrátený úväzok alebo robí na full time, ale umožnili mu robiť z domu. To zase nepomôže niekomu, kto je predavačka. Skús možno viac napísať o svojej praxi, lokalite a možno ti skôr niekto poradí, aké máš možnosti a či.
Ja som robila po prvej materskej na part time 56%, asi 2 roky. Vracala som sa do povodneho zamestnania ine pracovne miesto, pracovala.som 4 hodiny od 9 do 1 + uzavierky normalne cely den 8-12h podla potreby. Do prace 2x do tyzdna, zvysok home office. Prax v danej firme som mala 4 roky a vracala som sa do prace po 16 mesiacoch. Pozicia Uctovny analytik. Po 2 materskej chcem tiez ist iba na pol uvazku.
Minulý rok som pol roka hľadala prácu v administratíve v Bratislave a za ten čas bolo asi 5 použiteľných ponúk na skrátený úväzok. Pôvodne som hľadala plný, ale nakoniec sa mi pritrafil jeden z tých polovičných, robím každý pracovný deň 4,5 hodiny.
Po materskej som normálne nastúpila do svojej pôvodnej kráse,akurát na skrátený úväzok. Každý deň 5h.
Marketing 4-6h denne.
Admini mi trosku zmenili nazov temy. Vzdelanie sice mam konkretne, ale nebazirujem na moznosti sa uplatnit vo fachu. Preto nehladam vseobecne info, ze skus predavacku, skus to a to, ale ze konkretne ktora firma a za akych okolnosti.
A teda ma zaujimaju konkretne nazvy, takze otazka je urcena asi len pre tych, ktory pracuju v nejakej vacsej firme a nemaju problem odpovedat, ci je to Lidl, ci je to taky alebo hentaky korporat. Zaujima ma hlavne ochota firma, lebo momentalne robim vo firme, ktora ma s tym neskutocny problem a mne uz dosla trpezlivost, kazdy mesiac riesit nejake "opletacky".
Inak je to neuveritelne, ako taka mala zmena nazvu, ktoru admini povazuju za paradny napad, moze tak znizit sancu na to, ze ziskam taku odpoved, aku hladam.
Ale vsetkym dakujem.

no väčšinou sú to práce ako upratovačka niekde na škole, či v škôlke alebo v obchodných reťazcoch.....záleží aké máš vzdelanie a čo chceš robiť...aj sestra sa dá nájsť na skrátený úväzok ale robí 12-tky len má polovicu služieb