Kde nájsť letnú brigádu pre 16-ročnú?
ahojte, kde najst idealnu brigadu pre babu (16r.) v lete? sama sa ponukla ze ona s tym problem nema, nevadi jej ked si nieco odpracuje ale zaroven chce mat aj volny cas, mna napadla animatorka v zahranici cele leto, na to reagovala ze by s tym problem nemala, avsak ziadnu takuto ponuku som uz nenasla
@tinka2233 samu urcite nie, zabudla som dodat ze kamosky maju rovnaky nazor a ze by isli spolu
@emqfashion ahoj,synovec bol teraz na animatora skúsiť.zial neviem,cez akú agenturu.ale je tam riadna tlačenka ,veľa záujemcov.naozaj výberu buď teda po známosti ,ako so všetkým všade alebo naozaj silné osobnosti.a to on je extrovert,dar reči, šikovný ,pekný chalanisko.žial.
A ja by som tiež do zahraničia nepustila
To som ale ja
Skús jej nájsť nejakú brigádu na kúpalisku.Okrem predaja jedla a podobne, za kasu ísť nemôže.
Niekedy tam brigádnici pod 18r roznášali lehátka, upratovali.
Hlavne nech si tu brigadu najde sama
@emqfashion mohla skôr reagovať na takú ponuku. Môže skúsiť do táborov pomocnú silu. Čo viem, tak animátorov chcú 18+, ale do kuchyne a na upratovanie od 16+
@emqfashion McD je super brigada.
Legálne môže brigádovať až po dokončení 10-rocnej povinnej školskej dochádzky, t.j. od septembra, keď začne byť druhacka na SŠ.
Teraz ju nikto nezoberie. Nemá dokončenú povinnú školskú dochádzku. Mizivé percento zamestnávateľov pre byrokraciu a BOZP zamestná mladistvého.
@emqfashion do zahraničia berú 18+ kamaratkina dcéra od 17 chodí robiť animatorku kazde prázdnin do slovenského hotela kde je aj detský kútik v tatrách treba pozrieť na nete

Určite by som 16 ročne dieťa do zahraničia samu neposielala (ale to je len moj nazor) skor by som toto riešila od 18. Čo sa týka práce, normalne niekde v obchode.