icon

Kde nájsť vypracované otázky na skúšku bezpečnostného technika?

trpaslik25
9. dec 2023

Dobrý deň. Chcel by som sa spytat, či náhodou nemáte niekto vypracovane otazky na ústnu skúšku BT časť A? Na internete za ne pýtajú dosť veľké peniaze, tak ich vypracovavam sám ale niektorými vecami som si není úplne istý. Ďakujem .

luluha
26. aug 2024

@koniarova Dobrý deň, tiež ma zachránite, ak by sa dalo aj mne poslať vypracované otázky na BT. Ak by to nebol problém, ja budem veľmi vďačná na adresu hanzelova.lucia@gmail.com
ĎAKUJEM! 🙂

adrika234
26. aug 2024

@katsmolkova aké to bolo veľa ľudí hovorí že dosť ťažké 🙂)

katsmolkova
26. aug 2024

@adrika234 nehovorim,ze to bolo lahke, ale ziaden strasiak. Chcu len vidiet,ze tomu rozumies,chytis sa otazok,prakticke priklady...za mna lahsie ako hasici.

koniarova
26. aug 2024

@luluha pripomeň sa mi v pondelok. Mám dovolenku a mám to v robote na počítači.

luluha
27. aug 2024

@koniarova Ďakujem krásne🙂

ondrod
1. sep 2024

Dobrý deň prajem, nájde sa tu ešte ochotná duša, ktorá by mi vedela poslať vyššie spomínané otázky na skúšky BT? Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. 🙂
ondrej.duhon.1996@gmail.com

skjozef
11. sep 2024

@ondrod Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o zdieľanie otázok. Vopred pekne ĎAKUJEM
jozef.capko@gmail.com

fruitys
11. sep 2024

na koľko strán máte približne vypracované tie otázky, z ktorých sa učíte? Pre info.

skjozef
12. sep 2024

@luluha Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o otázky na skúšky BT. Vopred Ďakujem jozef.capko@gmail.com

katsmolkova
12. sep 2024

@fruitys každá otázka je na ccsa strane

adka771
13. sep 2024

@koniarova Dobry den, prosim vas mohla by som vas poprosit tiez o zaslanie vypracovanych otazok? Akurat si podavam prihlasku. Vopred vam velmi pekne dakujem. Mail: vrankova.andrea7@gmail.com

adka771
13. sep 2024

@nada244 Dobry den, prosim vas mohla by som vas poprosit tiez o zaslanie vypracovanych otazok? Akurat si podavam prihlasku. Vopred vam velmi pekne dakujem. Mail: vrankova.andrea7@gmail.com

fruitys
14. sep 2024

@katsmolkova tak to znie dobre... a neviem, či by som to tak vedel spracovať, pretože tých predpisov je naozaj veľa a mnohé majú veľa strán. To máš asi popísané tak heslovito a o každom vieš niečo porozprávať.

katsmolkova
14. sep 2024

@fruitys tak ti poviem,ze detaily nikto nechcel. Pytali sa prakticke veci,priklady,ziadne memorovanie...

adka771
14. sep 2024

@katsmolkova dobry vecer, nakolko sa neviem nejak dopracovat k ziadnym vypracovanym otazkam nemohla by som vas poprosit ak mate o zaslanie? 🙂 ked tak na email vrankova.andrea7@gmail.com
Dakujem 🙂

nikisim
15. sep 2024

Dobrý deň, mohla by som Vás taktiež poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na BT skúšky ? Ak by bol niekto ochotný tak na mail: nikisim128@gmail.com Vopred ďakujem

adka771
16. sep 2024

@nikisim Dobry den, mozem sa spytat ci sa nasla nejaka dusa co vam bola ochotna zaslat nejake vypracovane otazky? 🙂 moc by mi pomohli 🙂

nikisim
17. sep 2024

@adka771 Dobrý deň, nie nenašla.

jmichaela
18. sep 2024

@koniarova mohla by som Vás poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok, cakaju ma ochvilu skusky a s niektorými otazkami si neviem poradiť. dakujem Vám krasne. moj mail: michaelajezikova89@gmail.com

nada244
18. sep 2024

Dobry vecer, napiste mi na mail: zuzka.nadova@gmail.com zajtra poobede vam zaslem vypracovane otazky, ktore sa dostali ku mne 🙂

erikstancik
26. sep 2024

@koniarova dobrý deň chcel by som Vás pekne poprosiť, ak by to bolo možné viete zaslať vypracované otázky na ústnu skúšku BOZP aj mne ? Vopred veľmi pekne ďakujem 😊
Erikstancik@gmail.com

paula1994
29. sep 2024

prosím vás akí prísni sú na skúškach ? čo všetko treba vedieť ? ďakujem za odpoveď

baska09044
30. sep 2024

@trpaslik25
dobrý deň, zachranite prosím aj môjho muza a pošlete mu na mail vypracované otázky ďakujem

lolinecka1
13. okt 2024

@koniarova Dobry den, ja by som Vas tiez velmi pekne poprosila o preposlanie vypracovanych otazok, ak by Vas to neobtazovalo. Dakujem velmi pekne. lorencova.zuzana@centrum.sk

fifindes
21. okt 2024

Zdravím Kolegovia, tí čo ste posielali žiadosť o skúšku do konca septembra. Už Vám došla odpoveď, že zaevidovali žiadosť? Alebo pokyny k online testu? Ja k dnešnému dňu nemám žiadnu spätnú väzbu.

koniarova
21. okt 2024

@fifindes trvá to aj 2 mesiace. Kedy si posielala?

nada244
21. okt 2024

@fifindes nie, este nic

meggie86
3. nov 2024

@ fifindes Dobry vecer, mne prisiel termin skusok na 2.12., celkom si trham vlasy, nakolko niektore otazky mi sposobuju infarktove stavy - nerozhodnost co z toho mnozstva legislativy mozno vypustit. Smiem sa spytat, ci sa nasla dobra dusa, ktora Vam preposlala vypracovane otazky?

paula1994
4. nov 2024

@meggie86 ja mám vypracovane otázky. Pošlite mi e-mail.

paula1994
4. nov 2024

Tí čo ste už boli na skúškach prosím ako to prebieha. Ďakujem ♥️