Kde nájsť vypracované otázky na skúšku bezpečnostného technika?
Dobrý deň. Chcel by som sa spytat, či náhodou nemáte niekto vypracovane otazky na ústnu skúšku BT časť A? Na internete za ne pýtajú dosť veľké peniaze, tak ich vypracovavam sám ale niektorými vecami som si není úplne istý. Ďakujem .
@katsmolkova aké to bolo veľa ľudí hovorí že dosť ťažké 🙂)
@adrika234 nehovorim,ze to bolo lahke, ale ziaden strasiak. Chcu len vidiet,ze tomu rozumies,chytis sa otazok,prakticke priklady...za mna lahsie ako hasici.
Dobrý deň prajem, nájde sa tu ešte ochotná duša, ktorá by mi vedela poslať vyššie spomínané otázky na skúšky BT? Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. 🙂
ondrej.duhon.1996@gmail.com
@ondrod Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o zdieľanie otázok. Vopred pekne ĎAKUJEM
jozef.capko@gmail.com
na koľko strán máte približne vypracované tie otázky, z ktorých sa učíte? Pre info.
@luluha Dobrý deň. Chcel by som Vás poprosiť o otázky na skúšky BT. Vopred Ďakujem jozef.capko@gmail.com
@fruitys každá otázka je na ccsa strane
@koniarova Dobry den, prosim vas mohla by som vas poprosit tiez o zaslanie vypracovanych otazok? Akurat si podavam prihlasku. Vopred vam velmi pekne dakujem. Mail: vrankova.andrea7@gmail.com
@nada244 Dobry den, prosim vas mohla by som vas poprosit tiez o zaslanie vypracovanych otazok? Akurat si podavam prihlasku. Vopred vam velmi pekne dakujem. Mail: vrankova.andrea7@gmail.com
@katsmolkova tak to znie dobre... a neviem, či by som to tak vedel spracovať, pretože tých predpisov je naozaj veľa a mnohé majú veľa strán. To máš asi popísané tak heslovito a o každom vieš niečo porozprávať.
@fruitys tak ti poviem,ze detaily nikto nechcel. Pytali sa prakticke veci,priklady,ziadne memorovanie...
@katsmolkova dobry vecer, nakolko sa neviem nejak dopracovat k ziadnym vypracovanym otazkam nemohla by som vas poprosit ak mate o zaslanie? 🙂 ked tak na email vrankova.andrea7@gmail.com
Dakujem 🙂
Dobrý deň, mohla by som Vás taktiež poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na BT skúšky ? Ak by bol niekto ochotný tak na mail: nikisim128@gmail.com Vopred ďakujem
@koniarova mohla by som Vás poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok, cakaju ma ochvilu skusky a s niektorými otazkami si neviem poradiť. dakujem Vám krasne. moj mail: michaelajezikova89@gmail.com
Dobry vecer, napiste mi na mail: zuzka.nadova@gmail.com zajtra poobede vam zaslem vypracovane otazky, ktore sa dostali ku mne 🙂
@koniarova dobrý deň chcel by som Vás pekne poprosiť, ak by to bolo možné viete zaslať vypracované otázky na ústnu skúšku BOZP aj mne ? Vopred veľmi pekne ďakujem 😊
Erikstancik@gmail.com
prosím vás akí prísni sú na skúškach ? čo všetko treba vedieť ? ďakujem za odpoveď
@trpaslik25
dobrý deň, zachranite prosím aj môjho muza a pošlete mu na mail vypracované otázky ďakujem
@koniarova Dobry den, ja by som Vas tiez velmi pekne poprosila o preposlanie vypracovanych otazok, ak by Vas to neobtazovalo. Dakujem velmi pekne. lorencova.zuzana@centrum.sk
Zdravím Kolegovia, tí čo ste posielali žiadosť o skúšku do konca septembra. Už Vám došla odpoveď, že zaevidovali žiadosť? Alebo pokyny k online testu? Ja k dnešnému dňu nemám žiadnu spätnú väzbu.
@ fifindes Dobry vecer, mne prisiel termin skusok na 2.12., celkom si trham vlasy, nakolko niektore otazky mi sposobuju infarktove stavy - nerozhodnost co z toho mnozstva legislativy mozno vypustit. Smiem sa spytat, ci sa nasla dobra dusa, ktora Vam preposlala vypracovane otazky?
Tí čo ste už boli na skúškach prosím ako to prebieha. Ďakujem ♥️

@koniarova Dobrý deň, tiež ma zachránite, ak by sa dalo aj mne poslať vypracované otázky na BT. Ak by to nebol problém, ja budem veľmi vďačná na adresu hanzelova.lucia@gmail.com
ĎAKUJEM! 🙂