icon

Kde nájsť vypracované otázky na skúšku bezpečnostného technika?

trpaslik25
9. dec 2023

Dobrý deň. Chcel by som sa spytat, či náhodou nemáte niekto vypracovane otazky na ústnu skúšku BT časť A? Na internete za ne pýtajú dosť veľké peniaze, tak ich vypracovavam sám ale niektorými vecami som si není úplne istý. Ďakujem .

Strana
z6
johana114
9. júl 2025
@juloo

@johana114 V BB ? Nerobia sa skúšky len v KE?

@juloo no to som si aj ja yslela. Prvykrat(november) som bola tam, podala som si normalne opakovanie do KE a doslo mi, ze mam ist do BB 🤷‍♀️

johana114
9. júl 2025
@juloo

@juloo no to som si aj ja yslela. Prvykrat(november) som bola tam, podala som si normalne opakovanie do KE a doslo mi, ze mam ist do BB 🤷‍♀️

johana114
9. júl 2025
@juloo

@juloo no to som si aj ja myslela. Prvykrat(november) som bola tam, podala som si normalne opakovanie do KE a doslo mi, ze mam ist do BB 🤷‍♀️

johana114
9. júl 2025
@juloo

@juloo @juloo no to som si aj ja myslela. Prvykrat(november) som bola tam, podala som si normalne opakovanie do KE a doslo mi, ze mam ist do BB 🤷‍♀️

johana114
9. júl 2025
@farkasovska

@johana114 Žiadosť podaná pred 2 týždňami do Košíc.

@juloo @juloo no to som si aj ja myslela. Prvykrat(november) som bola tam, podala som si normalne opakovanie do KE a doslo mi, ze mam ist do BB 🤷‍♀️
@farkasovska

johana114
12. júl 2025
@juloo

@juloo no aj ja som myslela, ze robia ale dosiel mi papier do BB

johana114
14. júl 2025
@farkasovska

@johana114 Žiadosť podaná pred 2 týždňami do Košíc.

@farkasovska aj ja som podavala do kosic, ale dosiel papier, ze skusky su v BB

valika712
Autor odpoveď zmazal
johana114
24. júl 2025
@johana114

@farkasovska aj ja som podavala do kosic, ale dosiel papier, ze skusky su v BB

@johana114 a kedy idete prosim?

ebi8785
24. júl 2025
@johana114

@johana114 a kedy idete prosim?

@johana114 dobrý deň, ja idem tiež 30.7 do BB. V novembri som bola v KE.

valika712
Autor odpoveď zmazal
zuzanaa1110
25. júl 2025

Dobrý deň prajem.
Mohla by som taktiež veľmi pekne poprosiť o zaslanie vypracovaných otázok na písomne a ústne skúšky?
Veľká vďaka
zuzanakomaromi@gmail.com

zdenka2109
17. aug 2025

Mozem poprosit aj ja vypracovane otazky? Dakujem zdenkap.83@gmail.com

valika712
23. aug 2025

Bol niekto teraz v poslednom čase na skúškach? Aké to bolo? mne včera prišla pozvánka na 10.9.2025 a celkom stresujem, lebo som myslela, že minimálne 3týždne pred skúškou majú oznámiť termín...

dominko_be
6. sep 2025
@valika712

Bol niekto teraz v poslednom čase na skúškach? Aké to bolo? mne včera prišla pozvánka na 10.9.2025 a celkom stresujem, lebo som myslela, že minimálne 3týždne pred skúškou majú oznámiť termín...

@valika712 ja idem tiež 10.9. prišlo mi to presne 3 týždne pred skúškou.

valika712
6. sep 2025
@dominko_be

@valika712 ja idem tiež 10.9. prišlo mi to presne 3 týždne pred skúškou.

@dominko_be tak sa tam teda vidíme. 😊 Snáď to pre nás dobre dopadne.
Tak teda Vám ta pozvánka musela prísť skôr ako mne... ale prv som si myslela, že to je veľmi skoro ale teraz už by som to najradšej mala za sebou.

dominko_be
7. sep 2025
@valika712

@dominko_be tak sa tam teda vidíme. 😊 Snáď to pre nás dobre dopadne.
Tak teda Vám ta pozvánka musela prísť skôr ako mne... ale prv som si myslela, že to je veľmi skoro ale teraz už by som to najradšej mala za sebou.

@valika712 ja už sa neviem dočkať na stredu večer keď už všetky tie papiere odložím. 😁 Budem držať palce. ✊🏼

valika712
7. sep 2025
@dominko_be

@valika712 ja už sa neviem dočkať na stredu večer keď už všetky tie papiere odložím. 😁 Budem držať palce. ✊🏼

@dominko_be napodobne 😊 Inak ešte otázočka. Aj Vy tam máte na pozvánke čas 8:00? alebo iný? žeby som vedela na čo sa pripraviť a teda ako sa volí to poradie na odpovede...

dominko_be
7. sep 2025
@valika712

@dominko_be napodobne 😊 Inak ešte otázočka. Aj Vy tam máte na pozvánke čas 8:00? alebo iný? žeby som vedela na čo sa pripraviť a teda ako sa volí to poradie na odpovede...

@valika712 všetci na 8:00 pôjdeme všetci naraz do vnútra kde nám povedia čo a ako a potom každý postupne, vraj sa volí poradie po dohode s ostatnými.

elena_158
10. sep 2025

Ahojte, mohla by som aj ja veľmi pekne poprosiť o zaslanie otázok na elena.paulovicova.1992@gmail.com ? Pôvodne som si ich plánovala vypracovávať sama, no moje 2 malé poklady s tým nesúhlasia časovo 🙂.

oski25
Autor odpoveď zmazal
zdenka2109
1. okt 2025

Ahojte.poprosila by som vas o zaslanie vypracovanych otazok na skusku BOZP. zdenkap.83@gmail.com

jurajpe1
21. okt 2025

Ahojte,
prosím, vie mi niekto poslať vypracované otázky na skúšky BT, ktoré sú na NIP? Mám niektoré vypracované, ale s niektorými si neviem poradiť.

Budem vďačný, ak mi ich niekto pošle emailom ziakduro@gmail.com.

Ďakujem veľmi pekne za pomoc.

jurajpe1
21. okt 2025
@elena_158

Ahojte, mohla by som aj ja veľmi pekne poprosiť o zaslanie otázok na elena.paulovicova.1992@gmail.com ? Pôvodne som si ich plánovala vypracovávať sama, no moje 2 malé poklady s tým nesúhlasia časovo 🙂.

@elena_158 Ahoj môžem sa spýtať prosím ťa aj ti niekto poslal vypracované otázky??

patrik8878
30. okt 2025

Ahojte poslala by aj mne nejaká dobrá duša vypracované otázky prosím ? litavecp@centrum.sk

julkal
25. nov 2025

Ahojte, cez ktoru firmu odporučate urobiť si kurz? Nova Training, alebo Vzdelavanie Košice? Ďakujem.

vero_niqa
3. dec 2025

Dobrý deň, vedel by mi niekto poskytnúť vypracované otázky na ústnu skúšku BT, prosím? sonic99@centrum.sk

Strana
z6