Kde pracujete a koľko zarábate?
Dosť ma to zaujíma a chcem mať všeobecný prehľad.
Odpovedať môžete anonymne.
@yoginka231 Nominatív plurál ti nič nehovorí? Lebo manažérka takého kalibru, s takým platom, by mala ovládať gramatiku, však?
@mandarinka555 sorry ale o čo ti ide?? Niekto sa tu spýtal a ja som normálne odpovedala. A ty máš potrebu na mňa útočiť?? Kde som preboha povedala že som manažérka nejakého kalibru?
Väčšinu dňa komunikujem v angličtine a prepáč že som dala zlé i/y. Aj s Gabrielou že vám nieje trápne zhadzovať cudzieho človeka, ktorý tu normálne odpovedal na otázku.
@gabrielabydzo prečo som malá opička? Ja som odpovedala na otázku čo sa pýtala autorka príspevku a bola som nápomocná. Ty ma nechutne zhadzuješ za gramatiku. Spamätaj sa.
@mandarinka555 sorry ale o čo ti ide?? Niekto sa tu spýtal a ja som normálne odpovedala. A ty máš potrebu na mňa útočiť?? Kde som preboha povedala že som manažérka nejakého kalibru?
Väčšinu dňa komunikujem v angličtine a prepáč že som dala zlé i/y. Aj s Gabrielou že vám nieje trápne zhadzovať cudzieho človeka, ktorý tu normálne odpovedal na otázku.
@gabrielabydzo prečo som malá opička? Ja som odpovedala na otázku čo sa pýtala autorka príspevku a bola som nápomocná. Ty ma nechutne zhadzuješ za gramatiku. Spamätaj sa.
@yoginka231 teta, ale tou malou opičkou nemyslela vás, ale používateľku s názvom malaopicka ktorá predtým prispela do diskusie 😀
@yoginka231 teta, ale tou malou opičkou nemyslela vás, ale používateľku s názvom malaopicka ktorá predtým prispela do diskusie 😀
@astero2 lol. Presne. Ja neviem co je pani taka popudiva a pritom sa jej to netykalo🙂
@mandzula ty si osprostená poriadne.Nemám tam chybu,napíš kde .
@yoginka231 ale veď tebe som nepísala.Nick @tiezjedna má chybu.A nick @malaopicka zarába vraj 7.000.Ano ale nie na SK.Ja som teba nikde neoznačila.
@yoginka231 ale veď tebe som nepísala.Nick @tiezjedna má chybu.A nick @malaopicka zarába vraj 7.000.Ano ale nie na SK.Ja som teba nikde neoznačila.
@gabrielabydzo ale ano, na Slovensku. Každopádne mám za mesiac odrobených viac hodín ako niekto za štvrť roka, neustále vzdelávanie, extrémne výdaje veámci vlastnej práce atď. Nie je všetko len ciselko na výplate.
@mandzula ty si osprostená poriadne.Nemám tam chybu,napíš kde .
@gabrielabydzo Porozmýšľaj.
Ak som bola nespokojná s platom, zmenila som zamestnávateľa, stalo sa tri krát. Od roku 1989 podnikám, takže je to na mne.
Poradila som si vždy, vedela som zvládnuť aj menší prijem, keď bol vyšší odkladala som a investovala.
A celý život tvrdím, že bohatý nie je ten čo má veľa, ale ten čo má dosť (teda každý bez dlhov).
@gabrielabydzo ale ano, na Slovensku. Každopádne mám za mesiac odrobených viac hodín ako niekto za štvrť roka, neustále vzdelávanie, extrémne výdaje veámci vlastnej práce atď. Nie je všetko len ciselko na výplate.
@malaopicka Ved si na MD? Ci? To mas tie extremne vydaje aj pri plate 3k? Je to teda zivnost a nie zamestnanecky pomer? To sa ti potom oplati?
Ak som bola nespokojná s platom, zmenila som zamestnávateľa, stalo sa tri krát. Od roku 1989 podnikám, takže je to na mne.
Poradila som si vždy, vedela som zvládnuť aj menší prijem, keď bol vyšší odkladala som a investovala.
A celý život tvrdím, že bohatý nie je ten čo má veľa, ale ten čo má dosť (teda každý bez dlhov).
@evansova ....inak áno.Zit bez dlhov je jeden z najlepších pocitov na svete podľa mna
Socialna oblast 20h/tyzdenne 1500netto (AT)
@malaopicka Ved si na MD? Ci? To mas tie extremne vydaje aj pri plate 3k? Je to teda zivnost a nie zamestnanecky pomer? To sa ti potom oplati?
@dadis som na RD a popritom pracujem čiastočne. Po plnom návrate do práce sa navýši aj zárobok, ale aj výdaje. Aktuálne som zamestnanec, krátko po ukončení RD budem firma ja. A či sa to oplatí? No áno, oplatí, lebo to primárne nerobím pre peniaze 😊
@noone007 lenze na TPP v IT v tejto republike robi len blazon. Mimo TPP su platy bezne 250 - 350 na manday a to nemusi byt ziadny raketovy vedec.
Zdravotnictvo - 2500€ +/- drobne
2400 v čistom vojak
@noone007 lenze na TPP v IT v tejto republike robi len blazon. Mimo TPP su platy bezne 250 - 350 na manday a to nemusi byt ziadny raketovy vedec.
@michal6677 Tiez mi nukali 260MD ale mne to vyslo menej zaujimave ako TPP..pretoze zaplatili len odpracovane, cize dovolenku nie, lekara nie, sick day, nie... ja mam 3k ako zamestnanec, sle aj dovolenku, lekarov dost vyuzivam, sick days, stravne, multisport,,poukazky benefefit plus, prispevok na sportovu cinnost, mam rocne bonusy, som chranena trochu ZP, mam firemny iphone, notebook, takze ja som odmietla prejst na zivnost..ale najma mam 44r, takze ja som uz uprednostnila "socialne istoty"
Ja zarobím cca 2400€ v čistom v jednej práci na TPP a v druhej 780€ na dohodu. Sociálna oblasť.
Jeden a pol práce ( školstvo a koo v oblasti záujmových krúžkov) 1500 v čistom 🤣.....bože mám aj 3x menej ako niekto s jednou pracou
Narodený: v Krompachy
Študoval na: Harvard
Žije v: New York
Pracuje v: Louis Vuitton
@michal6677 Tiez mi nukali 260MD ale mne to vyslo menej zaujimave ako TPP..pretoze zaplatili len odpracovane, cize dovolenku nie, lekara nie, sick day, nie... ja mam 3k ako zamestnanec, sle aj dovolenku, lekarov dost vyuzivam, sick days, stravne, multisport,,poukazky benefefit plus, prispevok na sportovu cinnost, mam rocne bonusy, som chranena trochu ZP, mam firemny iphone, notebook, takze ja som odmietla prejst na zivnost..ale najma mam 44r, takze ja som uz uprednostnila "socialne istoty"
@dadis jasne kazdy si musi zratat co mu viac vyhovuje. 260/MD je cca 4000 v cistom mesacne pri spravnom nastaveni. Samozrejme, ze dovolenka atd je neplatena lenze pri porovnani 4k vs 3k v cistom znamena, ze na szco ti staci robit len 9 mesiacov, cize mas 3 mesiace dovolenky, doktorov atd. Otazka je ci na TPP je tych 3k v cistom a ci tam je 3 mesiace dovoleniek a sick dayov. Notebook atd davaju bez aj na SZCO dokonca vela krat povinne aj ked chces robit na svojom HW (kvoli security). To beriem dokonca ako nevyhodu.
@gabrielabydzo Porozmýšľaj.
@mandzula ja som sa s mojím chlapom zoznámila s tým že na rozdiel od iných vedel pravopis.Dokonca ho vie lepšie ako ja a to je chlap,tam sa dá oko prižmúriť.Ak nevie žena,je to jej hanba!!To nemusela mať ani výšku,stačila jej základka a tam to už mala dávno vedieť
Štátna správa, odrobene 2 roky, 1293 brutto!! 6 trieda
Pracujem veľa a zarobim málo 🙂

@mandzula a je to hanba na tri zimy keď žena nevie pravopis.Aj tá ktobytobolpovedal by sa mala naučiť pisať.A nech zarobí aj 30.000.Hlavne že vie anglosasky že?
@gabrielabydzo neprehanaj, su ludia, ktori neovladaju pravopis a napriek tomu su v zivote sikovnejsi ako my tu vsetci dokopy. Zas sa tu z par chyb neposerme. Ja som sa vyjadrovala ku konkretnej prispievatelke, netusim teda, o com hovoris ty. A, mimochodom, ked uz chces na ten pravopis poukazovat, douc sa ho v prvom rade ty. Nie je nic trapnejsie, ako poukazovat na chyby ineho a sam ich robit.