icon

Kde si nájsť prácu bez počítača?

14. nov 2024

Cely zivot robim za PC. Zacala som mat zdravotne problemy, ktore sa vystupnovali tak, ze som musela ist k doktorovi. Problemy mam z prace a nesmiem vraj robit za PC. Nemam tusenie, co budem teraz robit. Vraj idealna je praca s chodzou. Napadla ma iba postarka, ale ten plat, velmi by som si pohorsila.
Napadaju Vas este nejake zamestnania, kde je lahky fyzicky pohyb? Nemal by byt monotonny, ani extremne narocny. Vdaka za kazdu radu.

crazy_cat_lady
14. nov 2024

nesmies robit za PC ale kvoli sedeniu? lebo ak ano, tak mozes si kupit aj nastavitelny stol a stat pri nom :D

doriiis
14. nov 2024

Presne.Treba určiť či môžeš sedieť,alebo nie.
Pohyb v práci majú napríklad predavačky,kurieri,rozvozari jedál,upratovačky,ľudia čo pracujú vonku.Zahradnici,pracovníci ZOO,stavbári napriklad

januska12323
14. nov 2024

Nemôžeš dlho sedieť alebo aký problém? Pri PC sa dá aj stáť a prechádzať.

liz_lemon
14. nov 2024

čašníčka

zuzubb007
14. nov 2024

Však si kúp stelovatelny stôl a môžeš kľudne cely deň pri tom štát, čo máš chrbticu? To ti každý povie, že nemôžeš pomaly nič robit

luccija
14. nov 2024

To má každý druhý človek čo sedí pri práci.Dolezite je co robíš po práci cvičís, chodíš na prechádzky atď ..ja, keď som mala problémy s chrbticou a pracovala 12 tky tak som sedela na fit lopte, mala golier na krku docasne.Ak by si to mala veľmi zle ideš na operáciu, možno ti bude stačiť rehabilitácia, naučia ta správne sedieť, vstávať, robiť si prestávky, strečing...x rokov sedenie s predklonenou hlavou, písaním na Pc nikomu neprospeje.Kazda práca má svoje negatíva čo také kuchárky, predavačky práca v stoji, zdvíhanie ťažkých veci....kuriér ide zase z tepla do zimy, vystupovanie...pri stoji má vela ľudí cievne problémy.

sissy27
14. nov 2024

Ale mozes, len treba spravny stol, stolicku a robit si pravidelne prestavky a ist sa prejst, ponatahovat sa atd. Postarka sa cely den nezastavi, tam by si mala presne opacny problem. V podstste asi vsetky zamestnania su “bud-alebo” a ten balans si musis najst a vytvorit sama.

ivangeline
14. nov 2024

V sklade ;D

autor
14. nov 2024

Dakujem za odpovede. Este niekto ma nejaky napad na ine zamestnanie, kde clovek uplatni aj VS a 20 rokov praxe a hybe sa cely den?

melanta
14. nov 2024

Ťažko radiť, ak nenapíšeš, aký máš problém. Prečo nemôžeš pracovať s PC. Pretože ten dôvod môže byť relevantný aj pre iné profesie. Čiže problém so zrakom, rukami, chrbátom, či niečo iné? Prax aká? 20 rokov praxe je úplne nič hovoriaca informácia ak sa nekonkretizuje. Jazyky a ich úroveň? VŠ aká?

mamina7070
14. nov 2024

napis aky mas problem a potom sa da poradit

za pc pracuju aj invalidi v pohode tak nechapem co to je za zdravotny problem, samozrejme su kompenzacne pomocky a hlavne cvicenie

martinmmartin
15. nov 2024

Kapitan ponorky, servisny technik, Nepises ze co mas presne vystudovane

nikdenikto
15. nov 2024

Toto je tak, keď chce niekto radu a nenapíše poriadne, aký ma problém 🙈

margotka17
15. nov 2024

Ísť pracovať s deťmi, tam sa clovek fakt nezastaví.

roxanna
15. nov 2024

Tiež ma napadla učiteľka ako margotku. Alebo realitná maklérka, školitelka, prednášajúca na nejakých odbornych kurzoch, obchodná zástupkyňa, delegátka v cestovke, geodetka

ludmi1
16. nov 2024

Obchodník, viacmenej s čímkoľvek. Je tam len čiastočná práca pri PC.

nani96
16. nov 2024

predavačka, práca v sklade, čašníčka, vlakvedúca (tam ale treba prejsť zdravotnou prehliadkou a psychotestami)

luccija
16. nov 2024

Obchodný zástupca no zase budes veľa soferovat

libusak
16. nov 2024

Sestra sa nabeha az az. Nevieme aku mas skolu 🤔