Kde zamestnajú psychicky chorého?
Dobrý deň chcem sa spýtať. Mám generalizovanu uzkostnu poruchu s panickymi atakmi, depresívnu poruchu,ocd, pocity derealizacie už to mám 10 rokov,mám 21. Je mi stále zle potreboval by som cez zimu pracovať aby som mal aspoň na žitie, bývam sám. Od strednej školy som nepracoval nikde skúšal som asi 6 zamestnaní všade som vydržal dva dni točí sa mi hlava šialená panika nedokážem nič. Mám plný invalidný dôchodok na psycho problémi ale to je málo peňazí, mam zaujímavú strednú školu je veľa lepších povolaní čo by som mohol vykonávať ale hlava mi nedovolí 😔.
@tobias123321 Úprimne neviem ako je možné aby niekto mal len vedľajšie a silné účinky. A to som tiež viac liekov skúsila...
@mimka1402 nikde nepíšem že som mal LEN vedľajšie účinky. Aj keď niektoré pomáhali buď som bol strašne ospaly že som nemohol nič robiť, mal som tiky, pomočoval som sa v noci.... Vždy bol dôvod ich vysadiť
@tobias123321 Vravím, že je to zvláštne teda, lebo štatisticky mi príde nereálne aby žiadny liek nepomáhal normálne. A nie len to čo ty opisujes... Ja by som skúsila iného odborníka
@mimka1402 Ja som bol 6 krát na psychiatrii rôzne nemocnice rôzny doktori všade mne nic nesadlo. Nie je každý rovnaký ja proste lieky nemôžem, mne stačili decke dávky minimálne a mne ťahalo oči ústa, proste somariny. Mám správy že ma pustili z nemocnice a na druhý deň sa pacient dostavil na urgent pre zhoršenie psycho stavu tak tak mi to asi pomáhalo všetko.
Skús AGROTEC Slovensko s.r.o, Nitra, údržba areálu+pomocné práce 1/2 úväzok,
@tobias123321 takže neberies žiadne lieky?elektrosoky Ti neponúkali?
Čo bolo to bolo už to nezmenis..teraz sa potrebuješ cítiť užitočný a, že za niečo stojíš .Pomočovanie a tiky môžeš mať ako následky zo šikany.
@tobias123321 podľa mňa si skôr hypochonder... Všetko Ti je, nič nemôžeš. Prečo sa toľko ľutuješ? Co bolo nezmeníš. Čím skôr to prijmes, tým skôr dospejes a budeš zodpovedný sám za seba! Jedine plus máš u mňa, že chceš robiť len nečakaj, že každý Ti bude fúkať Tvoje boľačky lebo si bol sikanovany a bitý. Aj ja som bola a tu som! Preto u m a nemáš zľutovanie.
@tobias123321 V každej práci, v každej vede, sa robia nové výskumy, pokroky, zlepšenia, zmení sa prístup. Aj v prijatí toho, čo si prežil. Tvoje vedomie prekrylo dávne rany zahalením pamäte. Tvoja pamäť si to nechce pamätať. Daj jej šancu pamätať si Tvoje úspechy, s trpezlivosťou, vytrvalosťou, prekonaním svojich hraníc. Vráti sa vtedy, keď ju budeš potrebovať.

@stary_ujco To je nejaký stály vytvárač diskusii?😅