icon

Kedy opäť podať žiadosť po zamietnutí od HaZZ?

gaspvik
1. aug 2025

Zaujimalo by ma, kedy mozeme znova poslat ziadost o prijatie do pracovneho pomeru? Dakujem

magic08
1. aug 2025

a dôvod odmietnutia? odstranit prekazky a mozes podat zas. Mimochodom, oni ziadost eviduju 1 rok

goodidea
1. aug 2025

@gaspvik o koho ide? Manžel,syn, známy? Ak je dôvod zamietnutia nedostatok miesta môže skúsiť BA, tam je hlboký podstav.

gaspvik
autor
1. aug 2025
@goodidea

@gaspvik o koho ide? Manžel,syn, známy? Ak je dôvod zamietnutia nedostatok miesta môže skúsiť BA, tam je hlboký podstav.

@goodidea dovod odmietnutia je bez zdvodnenia. Ide o manzela. Ano BA maju lenze my byvame daleko od BA

gaspvik
autor
1. aug 2025
@magic08

a dôvod odmietnutia? odstranit prekazky a mozes podat zas. Mimochodom, oni ziadost eviduju 1 rok

@magic08 dovod je bez zdovodnenia. Velmi sme zufali, cakali sme ze aspon ho pozvu na fyzicke... viem ze sa tam tazko dostat.. ma. Vystudovanu technicku uni, je aktivny clen dhz, vek 29..nevidim nijake nedostatky mozno ze nema este vodicak typu C?

magic08
1. aug 2025
@gaspvik

@magic08 dovod je bez zdovodnenia. Velmi sme zufali, cakali sme ze aspon ho pozvu na fyzicke... viem ze sa tam tazko dostat.. ma. Vystudovanu technicku uni, je aktivny clen dhz, vek 29..nevidim nijake nedostatky mozno ze nema este vodicak typu C?

@gaspvik Ceckovy vodicak nie je prekazka... no ked ho nepozvali na fyzicke testy, to znamena, ze nepresiel psychotestami.

magic08
1. aug 2025
@gaspvik

@gaspvik ci nebol ani na psychologicke testy?

goodidea
1. aug 2025

@gaspvik a majú voľné miesto? Mimo BA je velmi ťažké sa dostať do zboru, ja som začínal v BA a až po 12rokoch sa mi podarilo dostať na východ

gaspvik
autor
1. aug 2025
@magic08

@gaspvik ci nebol ani na psychologicke testy?

@magic08 nie; najskor sa pozyva na pohovor + dolozenie papierov potom fyz a nakonec psyxh.. oni anj nikde nepozvali len rovno dostal zamietnutie. Skoda. Budeme skusat, nevdzame to

gaspvik
autor
1. aug 2025
@goodidea

@gaspvik a majú voľné miesto? Mimo BA je velmi ťažké sa dostať do zboru, ja som začínal v BA a až po 12rokoch sa mi podarilo dostať na východ

@goodidea kym je clovek mlady tak sa da. Ake si mal zmeny vedel si chodit domov? Mame rodinu, 2 rocneho syna a som tehotna s druhym. Chceli by sme to na okolo max 80km +-.
Budeme skusat dalej, len tu ziadost neviem kedy mozeme znova odoslat

goodidea
1. aug 2025
@gaspvik

@goodidea kym je clovek mlady tak sa da. Ake si mal zmeny vedel si chodit domov? Mame rodinu, 2 rocneho syna a som tehotna s druhym. Chceli by sme to na okolo max 80km +-.
Budeme skusat dalej, len tu ziadost neviem kedy mozeme znova odoslat

@gaspvik ja som mal 20 rokov,slobodný čiže som to riešiť nejak nemusel ..zmeny sú 24hod a dva dni volno ..desať dní do mesiaca teraz po novom vlastne možno aj 8 zmien do mesiaca. Nevieme prečo mu zamietli žiadosť preto sa pýtam či bolo voľné miesto/ ak nebol na žiadnych testoch môže aj každý mesiac dávať žiadosť kým ho k testom nepozvu..

gaspvik
autor
1. aug 2025
@goodidea

@gaspvik ja som mal 20 rokov,slobodný čiže som to riešiť nejak nemusel ..zmeny sú 24hod a dva dni volno ..desať dní do mesiaca teraz po novom vlastne možno aj 8 zmien do mesiaca. Nevieme prečo mu zamietli žiadosť preto sa pýtam či bolo voľné miesto/ ak nebol na žiadnych testoch môže aj každý mesiac dávať žiadosť kým ho k testom nepozvu..

@goodidea dakujem pekne