Kedy sa vrátiť do práce po rodičovskej dovolenke?
Ahojte mamičky kedy ste si vybavovali prácu po Rodičaku jak išiel maly do škôlky na celý deň . Alebo kedy ste nastupovali do roboty po Rodičaku . Kedy ste si hľadali robotu . Vopred Ďakujem
Prácu som si hladala keď mal 2, šiel ako 2r do škôlky, rovno na celý deň a ja do práce.
@janka123456879 mne nastupuje dcera do skolky ako 18 mesacna na cely den, ja tiez do prace ale na 6 hodin aby som ju stihala nosit do a zo skolky.
V septembri siel do skolky, mal 2,5 roka. Zacala som hladat pracu a do mesiaca som nasla.
@janka123456879 dieta nastupovali do škôlky ako 2,5 ročne, prácu som si začala hľadať hneď ako mi potvrdili,že ho do škôlky berú. S dátumom od nástupu do škôlky, to som komunikovala vždy dopredu.
18 mesačná do školy ? To rovno dávajte do škôlky novorodeniatka. Dieťa je malé len raz.
@janka123456879 prvýkrát som nastúpila do práce, keď mal malý 4 roky aj niečo, rok už chodil do škôlky. Druhý krát som nastúpila, keď mal malý 3,5 roka a do škôlky chodil dva mesiace. Vlastne tie 2 mesiace bola povinná adaptácia, chodil na pol dňa, takže vlastne od kedy som začala pracovať, chodil na celý deň.
18 mesačná do školy ? To rovno dávajte do škôlky novorodeniatka. Dieťa je malé len raz.
@jaroslav81 1. Ty poznas konkretnu situaciu danej zeny, preco dava dieta do skolky v takom veku? Ty budes tu konkretnu zenu zivit, aby mohla byt doma lubovolne dlho? 2. Cely svet s vynimkou Slovenska, Ceska a mozno par krajin nema taky luxus, aby boli matky s detmi 3 roky doma, bezna dlzka materskej je od 6 tyzdnov po niekolko mesiacov. Cize tie krajiny su podla teba co, tyrani deti alebo co?
@jaroslav81 skus sa rozhodovat za seba a svoje deti, rozhodnutia ostatnych ludi ti naozaj neprinalezi hodnotit, po A ta do toho nic a po B je to len a len ich vec a maju na to svoje dovody
@janka123456879 Syn mal dva roky, keď šiel do škôlky na celý deň a ja som sa vrátila do pôvodného zamestnania.
@jaroslav81 To je pravda, ale okrem prítomnosti matky,potrebuje aj jesť, oblečenie a mať strechu nad hlavou
@janka123456879 dcera nastupila do skolky ked mala 2r8m, intenzivnejsie som si hľadala pracu, ked nemala ani 2,5 roka. Nasla som si ju 1 den po jej 3.narodeninach 🫣
@jaroslav81 zas mudrujes ako stara Blazkova?
@janka123456879 preco hladat nove? Povodne zamestnanie ?
Ked mal maly rok som nastupila uz do prace,teraz som zacala na novej pozicii,uz robim sama ale ide sa pomaly a pomaly sa to vsetko po dovolenkach rozbieha,takze to zapracovanie je super a zbytocny stres som mala doma.Maly uz nastupil do skolky a tiez to zvladol super,ziadne plakanie este nam pomaly usiel rychlo k p.ucitelke a pusa ziadna a len za rucku a uz chcel ist.Len,aby mu to vydrzalo celu dobu skolky,rodicak posledny tento mesiac,ale bolo to super mat aj vyplatu aj rodicak.Tak snad tie zmeny od noveho roku budu len a len pozitivne a bude sa darit aj malemu v skolke aj mne v praci.
Drzim ti palce s hladanim prace,pre mamicky je to uz tazsie ak sa nemozu ani na muza spolahnut alebo aspon na babku.My robime na opacne smeny,aby sa to dalo vzdy vsetko sklbit.

Mam dve dcéry ako 2,5 ročné išli obe do škôlky a ja do práce