icon

Kedy začať hľadať prácu po skončení RD ?

8. jan 2020

Ahojte ,baby prosím vás viete mi povedať či si mám začať hľadať prácu už teraz keď mi RD konci v októbri ?Teoreticky od septembra by som mohla nastúpiť . Alebo čakať a hľadať tak v auguste?dakujeem

ukulela
8. jan 2020

podla toho, o aku pracu mas zaujem. ale vseobecne sa mi zda august uz neskoro ... a ak pojde dietko v septrembri do skolky, tak pracu radsej az od oktobra, pripadne problemy s etablovanim, nejaka ta chotoba hned v prvy tyzden a tak 🙂

heln
8. jan 2020

Ahoj, kludne uz teraz si zacni pozerat pracovne ponuky, aby si mala prehlad, priprav si cerstvy zivotopis.

autor
8. jan 2020

Dobre ale čo keď nájdem niečo vyhovujúce a náhodou ma zoberú . Čo potom keďže nebudem môcť nastúpiť ?

hefo
8. jan 2020

Však im pri pohovore povieš (alebo rovno v motivačnom liste/životopise napíšeš), odkedy by si mohla nastúpiť. Možno potrebujú človeka hneď a možno nie.

deti95060810
8. jan 2020

v auguste sa mi zdá už neskoro...

ukulela
8. jan 2020

kedbudes pisat ziadost, napises, od kedy mozes nastupit. o aku pracu mas zaujem? ono niekde sa oplati pytat osobne ...

vondolina
8. jan 2020

normálne napíš si žiadosť do zamestnania a napíš kedy budeš môcť nastúpiť, kedy by ti to sedelo a uvidíš, prípadne ak ťa pozvú na pohovor, tak im to treba ešte prízvukovať, akú prácu hľadáš?

janula3000
8. jan 2020

ja osobne by som tak dlho dopredu prácu nehľadala, reagovala by som na aktuálny dopyt v čase mesiac dva pred tým ako by som sa chcela zamestnať. Závisí tiež o aký typ prace ide, kancelárske pozície určite nie, tam vždy hľadajú niekoho promptne a nebudú si odkladať CV na obdobie o 9 mesiacov. výrobne pozície možno, tam si personalisti skôr vedu nejaku databázu potencionálnych do budúcnosti