icon

Kolegyne sedeli so šéfom v pizzérii a mňa nepozvali

8. jún 2022

Ahojte, som v kolektíve už rok a pol. Robím svoju prácu na 100%, pomôžem keď potrebujú. Vedenie je so mnou spokojné. V sobotu som išla pre pizzu do pizzerie a tam som videla všetky sedieť aj s nadriadenými. Videli ma a nikto nič. Bolo mi do plaču, že ma nepozvali. V pondelok sa ku mne chovali až príliš pekne, oslovovali ma "srdiečko", "miláčik"... Od včera mám dovolenku. Mne sa už úplne zhnusili. Mám chuť si nájsť novú prácu. Neviem čo robiť.

Strana
z2
elysiacik
8. jún 2022

Keby sa mi niečo takéto stalo tak by som sa ich išla opýtať či na mňa zabudli, ale teda nejako osobne by som si to asi nebrala. Sú to len kolegovia. Nie je to tvoja rodina ani kamaráti, takže by mi to dáko ľúto ani nebolo.

elizabet173
8. jún 2022

tak zamrzelo by ma to, ak by tam boli všetci, okrem mňa, ale že by sim z toho robila tragédiu, to nie. Sú to kolegovia, vôbec nemusia byť kamaráti

loliku
8. jún 2022

@3katka151 takými hovadami zo zakladky si nenechaj kaziť život 🤣 kašľať nanich. Autorka Ak máte v práci dobre vzťahy neriešila by som inú robotu. Keď pôjdeš do druhej práce myslíš že tam lepšie zapadnes? Keď ti nerobia schválne zle na pracovisku tak nie je ocom, ale samozrejme je to na tebe, sama píšeš že oni si rozoberajú svoje témy a ty ideš radšej robiť, možno oni to berú že si držíš od nich odstup a nebavis sa s nimi 🤷

tykat
8. jún 2022

Ty pocuj, este sa poriadne pohrab v mailoch (spame)... mozno ta pozvali a netusia ze si o tom nevedela.
Skoda ze si k nim nesla v tej pizzerke, len tak na dve tri vety. Ahojte, to je nahoda, co vy tu? ...mozno by ta aj ku stolu pozvali, odmietla by si lebo ved nebudete jest gumovu pizzu... a mozno tam ani vsetci neboli, kolko vas je ze si to dokazala spocitat pomedzi zakyvanie a zobratie pizze?

97tomi
Odpoveď bola odstránená
1natasa1
9. jún 2022

Treba sa možno naučiť že kolegovia nie sú kamaráti, mne to tak raz povedala jedna kolegyňa a začínam sa tým riadiť. Lebo to je inak zbytočné - starosti 🙂

dada0902
10. jún 2022

Tiež by ma to zamrzelo tu záleží aké majú medzi sebou vstahy koľko dlho už spolu robia ci su aj v súkromí kamaráti a ďalej ako sa ty s nimi bavis ci im sedíš ci sa spolu bavíte o rôznych veciach alebo len tak ste ticho to sú všetko veci prečo ta napr. Nezavolali ale jasne ze pri takomto posede sa ľudia spoznávajú aj z iných strán myslím si ze nabudúce ta zavolajú tiež sa asik cítili divno ze ta nepozvali

Strana
z2