Kolektív a vzťahy na hotelovej recepcii
Ahojte, pracujem ako recepčný v hoteli pri Trenčíne medzi ženami, aký ste mali vy kolektív na recepcií? Všimol som si, že niektoré kolegyne sa nemusia medzi sebou a niektoré nemajú radi muža na recepcií, taká nevraživosť 😁
Kedysi som brigadovala na recepcii a ano, niektori sa spravali k sebe hrozne. Je to velmi smutne, namiesto toho, aby sme sa snazili spolu vychadzat, ved v praci travime dost casu, tak si budeme robit zle. Nerozumiem zmyslaniu takychto ludi.
No o práci na recepcii by som mohla písat romány. V menších mestach fajn, aj si pomohli, aj kamarati, tam pohoda. Ale velké mesta, tragedia naozaj. Vacsinou tam boli zakomplexovane chud.ry, veduca to tahala s riaditelom, ani sa to nenamáhala tajit, hlavne kolko ona zarobi. Už by som tam nešla. Práca ako taká mi nevadila, niekedy trochu nuda, ale ked bolo vela hostí, tak to utieklo a niektori boli aj mili a nosili nám darceky.
@ssimusska tak záleží od zlozenia a koho si tam ludia vyberu. Ale vždy je lepsie, ak to nie je čisto ženský kolektiv. Tam to bolo o tom, že tamta si mohla kupit tie topanky, ta nebola prijata na školu, tamta by mala robit nieco ine, hroza. Predsa len, aj medzi chlapmi sú krysy, ale predsa neriesia malichernosti.

@thor21 máme kolektív super, mladý. Občas príde strašia pani na výpomoc a tá je tiež milá. Chlapa na recepcii nemáme, takže toto ďalej neveim posúdiť, ale keď si robíš spolu prácu dobre, tak prečo nie.