icon

Koľko by som zarobila za prenájom miesta pre Z-box Packeta?

8. aug 2025

Ahojte. Máte niekto skúsenosť, resp. ak by som chcela/ poskytla miesto pre Z-box, v dobrej lokalite, blízkosti sídliska a pohybu ľudí, nevie niekto približne koľko by som za to dostala mesačne ? Aj v tomto to závisí od počtu zásielok ? Neviete niekto ? Vďaka

mirokub
Odpoveď bola odstránená
sara07
9. aug 2025

ak je to tvoj pozemok , napíš na packetu , uvidíš,

anonym_cf681b
9. aug 2025

Presne jak radia koleg. Myslim ze na tom moc nevyryzujes. Aj ked by si mala pozemok za neviem 2000e meter hodnoty. Tak za 10m na 10 rokov kolko max 6000? Cize za rok max tiez 600 myslim. Cize mesacne 50 eur. Oni musia tiez udrziavat rozumne naklady. Ale vsak ak chces is oslov.

sara07
9. aug 2025

a nezabudni že platiš z prejnajmu dane 😂 čiže ...

procrastique
9. aug 2025

U nás suseda dostáva cca 250 eur ročne a nenávidia ju za to všetci susedia lebo večne niekto stojí pred tým boxom, kľudne aj v noci a trieskajú dverami aut a všetkým to pije nervy.

tramtada31
9. aug 2025
@procrastique

U nás suseda dostáva cca 250 eur ročne a nenávidia ju za to všetci susedia lebo večne niekto stojí pred tým boxom, kľudne aj v noci a trieskajú dverami aut a všetkým to pije nervy.

@procrastique toto je inak pravda, že si treba zvážiť, že k takémuto boxu príde 100x denne auto, či to za to stoji

anonym_cf681b
9. aug 2025

@anonym_autor btw ty mas ake ocakavanie? Celkom ma zaujma

autor
10. aug 2025
@anonym_cf681b

@anonym_autor btw ty mas ake ocakavanie? Celkom ma zaujma

@anonym_cf681b myslela som tak 80-100€ mesačne. Pozemok je odomňa, čiže buchanie aut mi viac menej neprekaza 🙂 viac menej ten pozemok je kupovany tak aby boli niekde investovane peniaze, aj ho prenajimame ale pred pozemkom je kusok miesta a viac menej su to asi peniaze bez starosti