Koľko hodín môže odpracovať brigádnik v Deichmanne?
Prosim vas ,ti co brigadujete v Deichman .Kolko hod.mesacne odrobite? Praca ma byt na skrat.uvazok a zmluba je dohoda o vykonanej praci..Zaujima ma hlavne mesacne kolko hid.priblizne odrobite,aj denne..Pisu,ze brigada je pocas celeho roka.Dakujem
Ujasnime si, čo ideš vlastne robiť. V nadpise píšeš o brigádnikovi. V správe o skrátenom úväzku a potom o dohode o vykonaní práce. To sú 3 rôzne zmluvy. A ako píše nelca, je dohoda o vykonaní práce a dohoda o pracovnej činnosti. V obchode nie je dôvod mať dohodu o vykonaní práce. Dohoda o pracovnej činnosti je 10 hodín týždenne, čiže 40 hodín mesačne. Dohoda o vykonaní práce je, že dostaneč nejakú prácu, konkrétnu, ktorá má začiatok a koniec. A tú keď skončíš, skončí dohoda. Predávať v obchode určite nie je takáto činnost.
@melanta toto vsetko tam mali napisane...Mali tam brigadnik,skrat.uvazok,dohoda,staž..Preto som z toho zmatena..Inak by som sa tu nepytala

Dohoda o vykonaní práce sa uzatvára na prácu, ktorá je vymedzená výsledkom, napr. ze sa niečo zhotovi, postaví, vymaluje... takže to urcite nie je vhodný typ dohody na prácu v Deichmane. Mala by byť uzavretá dohoda o pracovnej činnosti, na ktorú môžes odpracovať max. 10 hodín týždenne. Pravdepodobne chcú toto obísť, takže si dobre rozmysli ci to podpíšeš...