icon

Koľko hodín môže odpracovať brigádnik v Deichmanne?

16. jan 2025

Prosim vas ,ti co brigadujete v Deichman .Kolko hod.mesacne odrobite? Praca ma byt na skrat.uvazok a zmluba je dohoda o vykonanej praci..Zaujima ma hlavne mesacne kolko hid.priblizne odrobite,aj denne..Pisu,ze brigada je pocas celeho roka.Dakujem

nelca84
16. jan 2025

Dohoda o vykonaní práce sa uzatvára na prácu, ktorá je vymedzená výsledkom, napr. ze sa niečo zhotovi, postaví, vymaluje... takže to urcite nie je vhodný typ dohody na prácu v Deichmane. Mala by byť uzavretá dohoda o pracovnej činnosti, na ktorú môžes odpracovať max. 10 hodín týždenne. Pravdepodobne chcú toto obísť, takže si dobre rozmysli ci to podpíšeš...

melanta
17. jan 2025

Ujasnime si, čo ideš vlastne robiť. V nadpise píšeš o brigádnikovi. V správe o skrátenom úväzku a potom o dohode o vykonaní práce. To sú 3 rôzne zmluvy. A ako píše nelca, je dohoda o vykonaní práce a dohoda o pracovnej činnosti. V obchode nie je dôvod mať dohodu o vykonaní práce. Dohoda o pracovnej činnosti je 10 hodín týždenne, čiže 40 hodín mesačne. Dohoda o vykonaní práce je, že dostaneč nejakú prácu, konkrétnu, ktorá má začiatok a koniec. A tú keď skončíš, skončí dohoda. Predávať v obchode určite nie je takáto činnost.

autor
17. jan 2025

@melanta toto vsetko tam mali napisane...Mali tam brigadnik,skrat.uvazok,dohoda,staž..Preto som z toho zmatena..Inak by som sa tu nepytala