Koľko kilometrov denne prechádzate do škôlky a práce?
AHojte, kolko km približne dochádzate do práce a školky/skoly?
Do skolky 5 min. (10 ak ja zapcha), do prace 15-20 min. (1 hodku ak idem sluzobne do Viedne, kde chodim tak 1x tyzdenne)
Do školy to máme z domu 1,5 km a do práce to je 3,5 km. Škôlku sme mali približne kilometer.
Do práce 27km, dieťa do školy cca 1,4km
ja 10 km autom, staršie dieťa 13 km busom s 1 prestupom, mladšie dieťa 11km busom + 2km pešo, manžel 900 km autom.
Necele 4km.
Do škôlky 5 minút peši a do práce do 20 minút busom
Škôlka 500m a práca 1,5 km 🙂
Škôlku máme cez cestu ,takže pár minút . Do školy idú hneď vedľa škôlky takže to tiež bude 5min. Do práce mám 15 minút peši.
Dochadzala som 70 km, momentálne som na rodicovskej
Škola je 2 km a pracu mam 15 km
5min škola 7 min škôlka pešo - mám to jednou cestou, pracujem z domu
Škôlka bola cca 1 km, škola je 15km.
Ja mám do práce cca 12 km, keď beriem deti do školy tak zachádzam a vtedy cca 22km.
Škola necely1 km, práca ja aj manžel cca 2,5 km.
okolo 55 km tam a 55 km spat
skola 2 km, praca od skoly 8 alebo 13 km, podla toho akym spojom ideme, u domu do prace bud 8 alebo 16, tiez podla toho akym spojom idem. To co prejdem peso na zastavku nepocitam
Škola, škôlka hneď za domom. Práca 20km.
20 km praca, ale to je v ramci mesta.
Do škôlky máme 2 minúty z domu 🙂 a potom idem autobusom 8 km do práce.
@arieska 900 km denne preboha to je masaker
Škôlka 5 minút pešo a práca cca rovnako.
škôlka 15km cca 25 min v bratislavskej zápche 🙈 robota odtiaľ cca 15-20 min
Skolka/skola 5 minut pesi, praca 15minut na bicykli. Ked prsi, 15 minut na vlak, 2 minuty vo vlaku a 5 minut do prace 😀
@valikasikulova to urcite nebolo myslene denne 🙈 ved by 7-8h travil iba v aute kazdy den.
Skola cca 3 minuty autom, skolka od skoly do 5 min a do prace 53km
@valikasikulova asi chcela napisat 90 km. 900 km denne autom do prace a spat je nemozne, to je min.10 hodin 1 cesta😉
Práca 300m, skolka a škola 700m.
2 x hore dole 44 km, 160 km denne + kolony
@bobrina1 mne je to jasne len som chcela ci si to opraví 😃 resp ozrejmi na pravú mieru

Cca 1,5 km.