icon

Koľko mesačne fakturujete ako živnostník?

28. okt 2025

Ahojte, tým že nás čaká druhá vlna konsolidácie, mi napadlo či sa nepodelíte v akom odbore "podnikáte" a koľko cca faktúrujete mesačne a vaše aktualne odvody. 🤍
Ďakujem každemu kto sa podelí

anonym_0afa2f
28. okt 2025

@anonym_autor 😀😀

lizatko1009
28. okt 2025

fakt si myslis, ze takto sa ti tu verejne niekto prizná? Ved sa porad s uctovnickou, ako je to pre teba najvýhodnejšie.

anonym_f20801
29. okt 2025

@anonym_autor 1. Otázka fakturujem veľa 2. Otázka odvádzam málo 3. Podnikám v správnom sektore

melanta
29. okt 2025

Mňa zaujíma, k čomu konkrétne ti budú takéto informácie. V čom ti pomôžu? Toto by si mohla ty zodpovedať.

Ja podnikám v headhuntingu, faktúrujem veľa, bola by to pre teba podľa mňa úplne zbytočná informácia, odvody platím nad 500 eur (konkrétna suma je tiež podľa mňa pre teba úplne nepodstatná informácia.

rozculena
29. okt 2025
sticker
mp20
30. okt 2025

@anonym_autor ty asi nebudes zivnostnik ze? Ak by si bola, tak vies, ze odvody sa pocitaju z prijmov v predchadzajucom roku, teda z danoveho priznania za predch.rok.... cize niekto moze fakturovat aj 0 v danom mesiaci, ale odvod platit aj 500, lebo tak mu bol urceny. A teda ja fakturujem tolko, kolko odrobim, a odvody platim tolko, kolko mi vymerala SP a ZP.

dextersk
30. okt 2025

No zalezi od mesiaca aky je :D ale od 3,5 do 4 tisic a prvy rok mas zadarmo socialku (to uz tiez nebude platit od noveho roka. Takze zatial len zdravotnu 107e

anonym_0afa2f
30. okt 2025

@anonym_autor a prečo by ti toto niekto vešal na nos?

mary_enka
30. okt 2025

Komunikovať o plate je veľmi tenký ľad 😅😇😇😇