Koľko rokov pracujete u súčasného zamestnávateľa?
Alebo kľudne napíšte aj koľko ste boli u predošlých zamestnávateľov.
Len tak pre zaujímavosť, nech viem kde zaradiť seba ☺️
Ja za seba pridávam aktuálne 6,5 roka a predtým pol roka absolventská prax.
V prvej práci som bola 1r, v druhej 1r, tretia 2r, štvrtá 3r a v poslednej pred deťmi som bola 2r.. (menila som vždy z dôvodu že som hľadala niečo lepšie) teraz po dlhej pauze pri deťoch (doma s nimi som bola až 10r) som v súčasntnej práci takmer 2r.. plánujem ju zmeniť asi o rok o dva, pretože je na skrátený úväzok a ešte stále sa mi to pri deťoch hodí, potom by som si chcela nájsť niečo na plný úväzok..
Môj manžel je napríklad u jedného zamestnavatela už 20rokov.. ale tam má kde profesne rast, takže to je potom bežné že sa tak človek udrží.. ja som málokedy bola v spoločnostiach kde by sa to dalo a ak áno, nevyhovovali mi iné veci..
16 rokov a 8 rokov...
u predošlého 11 , potom ho zrušili a musela by som aj tak kvoli veku skončiť a teraz 9.
Ja este len 6 rokov, predtym v jednej 8 rokov. Ale moja mamina je u svojho zamestnana 44 rokov. Sice uz sa jej blizi dochodkovy vek za par mesiacov, ale zatial sa este uplne nechysta.
po skole u 1. dva roky,a u 2. momentalne trva 14 rokov, v tom az dve materske (ale nebola som na materskych po 3 roky,sla som vzdy skor do prace)
prvy zamestnavatel 17 a terajsi 17 zatial
10 rokov ale dala som výpoveď. Predchádzajúci 6 rokov.
U súčasného 6 rokov, predtým po škole som menila zamestnanie kazdy rok- takze som vystriedala 3 a sla som na materskú 😁 ale pred materskou som u posledného bola veľmi spokojná, takze tam by som asi ostala 😊
8.5 roka, predosle 9M, 3R, 6R (VS nemam, zacala som pracovat hned po strednej)
Prva praca este pocas VS 1rok a potom terajsia 25
5 rokovm potom RD a u druheho 5 rokov. Teraz som na RD a od septembra si zacnem hladat pracu.
1 rok
trištvrte roka
znovu u prvého asi pol roka + sťahovanie
5 mesiacov z toho posledný mesiac súčasne s druhou prácou v ktorej som teraz 10. rok
U väčšiny 5 rokov priemerne teraz 3 rok, ale chcem odist
Nastúpila som v roku 2016. V 2021 som išla ma MD a teraz by som sa mala vrátiť
Prvý 3 roky,potom už len korporat 18-rok ťahám.. medzitým som stihla byť na materskej s 2 deťmi 3,5 r
2 roky
3 roky
1 rok
1 rok
A potom niekoľko výmen, aj odchodov v skúšobnej dobe. dlho sa mi nedarilo nájsť nič schopné.
Aktuálne 1 rok a snáď už konečne nadlho s prestávkou na materskú.
Okolie sa často pozastavuje nad tým že mením prácu, ale oplatilo sa - všade sa niečo nové naučím a v priebehu 5 rokov som si takmer strojnásobila príjem.
14 rokov
Prvy 4 roky, druhy 3 roky (1 rok som bola doma na RD) - tam bolo fajn, ale kvoli detom som sa nemohla vratit na svoju poziciu. Dalsi 1,5 a u sucasneho 4,5 a asi este par rokov zostanem, zatial som spokojna.
Budem mat 40r,a v oktobri to uz bude 22r 🙂
Po škole som hneď bola u jedného 3,5 roka, potom som išla na RD po RD zrušil prevádzku, tak hneď po RD som si našla zamestnanie a som tam 4r
18 r s 2 materskými
Ja po strednej cca pol roka úrad práce, potom u prvého zamestnávateľa 10 rokov, u druhého zatiaľ 21 rokov (popri tom VŠ) a stále trvá .... 🙂
Som ešte mladá ale aj tak napisem, mám 21r, brigády nepočítam, ale prvý zamestnávateľ na TPP po strednej necelý rok (nemocnica), vo februári 2023 som začala a na MD som šla december 2023, bola by som naďalej ale sla som na materskú 🙂 zmluva mi konci budúci mesiac a po MD sa možno naspat vratim ale neviem čo bude tak som ju nepredlžovala
1 rok po VS
6 rokov (MD)
1 rok
6 rokov (MD+RD)
stahovanie z vychodu na zapad
13 rokov doteraz
21 rokov a stále trvá - nastúpila som hneď po VS a sú v tom aj 2 deti (5 rokov doma)
11 rokov, predtým 3 a ešte predtým 1. A počas štúdia vždy brigády (u jedného zamestnávateľa dva roky po sebe).
Ja mám v auguste 20rokov u jedného zamestnávateľa
1.zamestnavatel 7 rokov aj z rodičakom k tomu ešte 4 roky brigáda počas školy, 2.zamestnavatel 7 rokov tiež z rodičakom aj by som zostala ale ďalej ale sme sa pochytili odvtedy som povedala nikomu známemu do firmy,, teraz 2 mesiace a dúfam že už nie rodičak 😅😅😅
@bublinka1426 moja sesternica išla pred 3 rokmi do dôchodku od zamestnávateľa,u ktorého začala po VŠ

Pred par dnami som mala 30 vyrocie...sama netusim ako rychlo to zbehlo,ale bola to moja vysnivana profesia uz od detstva....pracujem na zeleznici😉😉😉