Koľko si pýtať za opatrovanie dieťaťa doma?
ahojte známa ma požiadala ci jej nepostrazim malého 5r kedze teraz nastúpila do prace. Ide o stráženie u ných doma od7 hdo 3h. Ze mam si povedať kolko chcem? Poraďte dakujem
Brigady sa bezne pohybuju okolo 5-6€ na hodinu. Takze za den by to bolo 40-48€. Otazka je, aku ma znama pracu a kolko v nej zarobi. Aby to nebolo tak, ze vsetko co zarobi, vyplati tebe za strazenie. Tiez by som prihliadala na to, kolko je s tym dietatom prace, ci je kludne alebo akcne - a starat sa on je narocne, ci cez den spi, ci ho mas brat von, ci mu aj varit alebo ona nachysta obed atd
Keď kamarátsku cenu na pár dní a navarí mu tak 5-6 eur aj, keď bežne sa pýta 7.Zalezi aký máte vzťah či si pomáhate či ti to ona oplatí...
Ešte by som porozmýšľala či to je dlhodobé. Alebo len v čase choroby keď nie je v škôlke.
Nám stráži deti (niekedy aj obidvoch naraz) suseda, a to keď sú chorí, ale už nie v akútnom štádiu. Dávame jej 7€/hod
Ja som pred 10 rokmi platila 10€/hodina. Ale pokial by sa jednalo o 8 hodín tak by ste mohli dohodnúť paušál. Lebo 80€ je dosť
@gabrielkaa dosť ako dosť.Moja švagriná stráži dieťa kadernícke spraví jednu, dve zákazníčky a má zaplatenú opatrovateľku.A za deň ich má viac.A, keď niekto potrebuje tak aj súkromná škôlka, denný tábor sú drahé, tak raz za čas, keď nechce prísť o prácu zaplati ešte tobôž, ked je dieťa chore
Dakujem krásne sme na východe ona navarí chlapec kľudný aj spat pôjde. Ona robi vo fabrike táže opýtam 5e na hodinu🙂
@eliska13 to je Pravda, ale za tyzden je to 400€ ak to je každý deň a za mesiac 1600. Takze ak by to bolo takto, tak podľa mna je to dosť

Okrs DS 7€/h