icon

Koľko si pýtať za opatrovanie dieťaťa doma?

25. feb 2025

ahojte známa ma požiadala ci jej nepostrazim malého 5r kedze teraz nastúpila do prace. Ide o stráženie u ných doma od7 hdo 3h. Ze mam si povedať kolko chcem? Poraďte dakujem

veklipo
25. feb 2025

Okrs DS 7€/h

mimachicha
25. feb 2025

Brigady sa bezne pohybuju okolo 5-6€ na hodinu. Takze za den by to bolo 40-48€. Otazka je, aku ma znama pracu a kolko v nej zarobi. Aby to nebolo tak, ze vsetko co zarobi, vyplati tebe za strazenie. Tiez by som prihliadala na to, kolko je s tym dietatom prace, ci je kludne alebo akcne - a starat sa on je narocne, ci cez den spi, ci ho mas brat von, ci mu aj varit alebo ona nachysta obed atd

luccija
25. feb 2025

Keď kamarátsku cenu na pár dní a navarí mu tak 5-6 eur aj, keď bežne sa pýta 7.Zalezi aký máte vzťah či si pomáhate či ti to ona oplatí...

michelle567
25. feb 2025

Ešte by som porozmýšľala či to je dlhodobé. Alebo len v čase choroby keď nie je v škôlke.

ecko80
25. feb 2025

Nám stráži deti (niekedy aj obidvoch naraz) suseda, a to keď sú chorí, ale už nie v akútnom štádiu. Dávame jej 7€/hod

gabrielkaa
25. feb 2025

Ja som pred 10 rokmi platila 10€/hodina. Ale pokial by sa jednalo o 8 hodín tak by ste mohli dohodnúť paušál. Lebo 80€ je dosť

eliska13
25. feb 2025

@gabrielkaa dosť ako dosť.Moja švagriná stráži dieťa kadernícke spraví jednu, dve zákazníčky a má zaplatenú opatrovateľku.A za deň ich má viac.A, keď niekto potrebuje tak aj súkromná škôlka, denný tábor sú drahé, tak raz za čas, keď nechce prísť o prácu zaplati ešte tobôž, ked je dieťa chore

autor
25. feb 2025

Dakujem krásne sme na východe ona navarí chlapec kľudný aj spat pôjde. Ona robi vo fabrike táže opýtam 5e na hodinu🙂

gabrielkaa
25. feb 2025

@eliska13 to je Pravda, ale za tyzden je to 400€ ak to je každý deň a za mesiac 1600. Takze ak by to bolo takto, tak podľa mna je to dosť