icon

Koľko ste zarábali po škole práva?

28. jún 2024

Po mgr.

slovenka753
28. jún 2024

nastupny 740, ked som hladala lepsie ponukli mi 570 😅🫣. rok 2015. aktulne je nastupny okolo 1200 a viac - podla pozicie a toho co ponukas.

any3108
28. jún 2024

Záleží na akej pozícii a kde presne
Bratislava ponúka vyšší zárobok
Konkrétne ja v BB ako adv.koncipient 750e v 2020

tilly
28. jún 2024

Ja som končila pred 15 rokmi, to asi nebude relevantné 🙊😅

veverka84
28. jún 2024

Moj ex judr s 20 rocnou praxou 356€ mesacne😂😂😂😂😂😂😂😂😂

tess123
28. jún 2024

@veverka84 prepáč,ale to mal ako jedno pojednávanie do mesiaca či ??? Môj manžel je tiež právnik ale po 2300 mesačne neide a pracovná doba je tiež super 6 h denne ,víkendy len výnimočne ak je vážny prípad ....ale on už je právnik nie len Mgr

slovenka753
29. jún 2024

@tess123 myslis asi skor advokat nie pravnik. kazdy advokat je pravnik, ale nie kazdy pravnik je advokat. A kazdy Mgr. je pravnik. JUDr. je len titul, ktory nema ziadnu pridanu hodnotu okrem jednej napisanej prace a nehovori vobec nic o tvojich vedomostiach / skusenostiach. de fakto je to len zvyk na slovensku a dotovanie univerzit - samozrejme nie je to zdarmo. riadny titul, ktory reflektuju aj v zahranici je PhD.

henikap123
29. jún 2024

Chod na profesiu.sk a vies si pozrieť koľko zarába koncipient, koľko mu ponúkajú. Vyšší súdny úradník alebo potom v štátnej správe právnik, to sú už tabuľkové platy.
Ak chces byt právnikom alebo advokátom tak nepozeraj na plat ale chod za svojim cieľom, snom. Ja už by som druhýkrát na právo nešla 😀 sused v IT sektore bez vysokej školy s dobrou anglictinou zarábal 3 krat toľko 😀

alenka58
29. jún 2024

@slovenka753 dobre vysvetlené, Slovensko a tie tituly........a ešte ako si ich laici vysvetľujú a niekedy aj nelaici

veverka84
29. jún 2024

@tess123 danove priznanie po rozvode aby nemusel platit na vlastne deti😂👀🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️dokonca ex offa si neuctoval aby sa nemusel v bsm delit mimo toho ze by mu potom vyslo viac ako 356€ v danovom.no ale sak kraj to vratil a ma sud riesit potencionalitu prijmu a atd…uvidime

tess123
30. jún 2024

@veverka84 tak to mi je ľúto ,ale kašli na to keď na vlastné deti nechce dať to je hrozné.....nepochopím toto nikdy aby som vlastným deťom nedala ale to je skôr pomsta asi pre teba cez deti . Buď silná

veverka84
30. jún 2024

@tess123 ano ano tak mi povedal ked som odisla ze mi vezme deti a rozje.e ma na sude a spravi zo mna totalnu chuderu😂no smola nevyslo mu to,ja mam krasny a stastny zivot a mam sa tak dobre ako nikdy.mam muza ktory ma lubi vazi si ma a ma rad aj moje deti mimo nasho spolocneho a spravil by pre nas vsetko na svete.deti ho maju radsej ako vlastneho otca z ktoreho sa len smeju lebo je naozaj na smiech🤷🏻‍♀️dakujem❤️