icon

Koľko trvá odpoveď na zaslaný životopis?

20. aug 2025

Ahojte koľko zvykne trvať kým vám niekto kto inzeruje ponuku práce odpíše na životopis? Chcem len vedieť či je ešte šanca že sa ozvú alebo je to pasé

melanta
20. aug 2025

Záleží od konkrétneho procesu, konkrétnej pozície a konkrétneho recruitera. Niektorý si odvoláva kandidátov priebežne, niektorý mesiac zgrupuje životopisy a volá až potom. Niekde nemusíš prejsť prvým sitom životopisov a oslovia ťa až po pár týždňoch či mesiacoch. Podstatné je mať k CV priložený súhlas s aktuálnym spracovaním osobných údajov, v opačnom prípade nemôžu tvoj životopis uložiť.

denkabemommy
20. aug 2025

@anonym_autor zvyčajne rozpätie 2 až 14 dní. Neskôr sa ozval niekto len veeeeľmi zriedka.

bu_bu_bubak
20. aug 2025

Kazdy nejak inak. Ked som si hladal pracu tak som zazil, ze mi na profesii ukzalo, ze zamestnavatel videl zivotopis, ale neozval sa nik.

Vacsina ma uvedene, ze budu kontakrovat len vybranych uchadzacov cize velmi by som sa na to nefixoval. Ak sa ti za tyzden nik neozve tak by som priebezne hladal dalej aby si zbytocne nestracala cas cakanim.

anonym_fd9f97
20. aug 2025

@anonym_autor záleží kto, niektorí sa ani neunúvajú odpovedať. Ak nemali uvedený termín výberového tak by som čakala tak 2 týždne a potom hľadala inde.

balerina2025
20. aug 2025

@anonym_autor niektori nereaguju vobec

oriesocek
20. aug 2025

vacsina uz dáva, ze sa ozývaju iba vybraným kandidátom. aj ja som robila pohovory a ked ti pride 50-100 zivotopisov na niektore pozicie a ludia sa ani neunuvaju precitat popis pozicie a 3/4 z nich nesplnaju ani zakladne predpoklady, tak im nemas ani chut nieco pisat..... ale existuju funkcie, ze das hromadnu odpoved.

anonym_509565
20. aug 2025

Možno sa tej odpovede nikdy nedočkáš. V roku 2018 hľadali niekoho na dlhodobé zastupovanie počas PN. Zaslala som životopis a odpoveď ešte nemám. Pani čo bola dlhodobo PN sa po maródke vrátila a od vtedy je už aj na dôchodku ale odpoveď stále nikde.

anonym_3d5291
20. aug 2025

@anonym_autor ja tým práve prechádzam, za necelé 2 mesiace odoslaných 25 žiadostí, podotýkam reagujem výlučne na pozície, kde spĺňam požadované kritériá, odpoveď mi prišla iba jedna, že vybrali iného uchádzača, a jediná pozvánka na osobný pohovor o týždeň

lenka2710
20. aug 2025

@anonym_autor ja som už poslala xyz životopisov a odpoveď mi prišla až jedna, že našli vhodnejšieho uchádzača, ostatní vôbec nereagovali

olimuc
20. aug 2025

Pokial sa neozve niekto do 14 dni (pri velkom optimizme do mesiaca) ziadnu odpoved necakaj. Niektori poslu hromadnu odpoved, kde sa automaticky meni meno a txt v zmysle vybrali sme ineho uchadzaca, ini nic.

sara07
20. aug 2025

hladáme tiež už 8 mesiac, skutočne píšeme len kde splname všetky podmienky
ozvali sa 3 , 1x že už vybrali inak hromadny email máme už obsadené alebo aspon máme vás v paži sa vôbec neunuvaju
bieda je to teraz
a už sa nám aj stalo že sme stretli známeho a ten sa len zasmial že sme zbytočne písali že to je už vybrané dávno a na profesii len pro forma

autor
20. aug 2025
@lenka2710

@anonym_autor ja som už poslala xyz životopisov a odpoveď mi prišla až jedna, že našli vhodnejšieho uchádzača, ostatní vôbec nereagovali

Áno ja chápem keď sa neozvu vôbec. Ale v tomto inzeráte bolo napísané že dajú vedieť všetkým uchádzačom. Ubehli dva týždne. Už si ani nerobím nádeje. Zatiaľ som poslala 3x ale podľa všetkého ako tu čítam je to bieda. Budem musieť posielať asi na viac inzerátov.

oriesocek
20. aug 2025

ono to zavisi od pozicie ktoru hladas a lokality. kamoska hladala uctovnicku poziciu v BA a ma aj prax ako uctovnicka a ozvali sa jej z vela firiem...

autor
20. aug 2025
@anonym_3d5291

@anonym_autor ja tým práve prechádzam, za necelé 2 mesiace odoslaných 25 žiadostí, podotýkam reagujem výlučne na pozície, kde spĺňam požadované kritériá, odpoveď mi prišla iba jedna, že vybrali iného uchádzača, a jediná pozvánka na osobný pohovor o týždeň

@anonym_3d5291 držím ti o týždeň palce nech to konečne klapne. Ja idem skúšať posielať ďalej a uvidíme