icon

Koľko zaplatiť študentke za stráženie detičiek?

28. júl 2022

Ahojte chcela by som len poradiť koľko zaplatiť študentke (na Pedagogickej škole) za prizeranie mojich deti ide o 1,5 az 2h , 3x do tyzdna . 2r . 9r.
Je to moja rodina ale Ja to nechcem zadarmo a hlavne jej dôverujem.
Vďaka za rady

Strana
z2
barborachors
29. júl 2022

Dala by som 8 na hodinu. Ak by slo len o dvojhodinove stráženie tak 10/hod. Rataj s tym, ze sa musi k tebe nejako dopravit, mozno sa s nimi aj zahrat atd. Ze to asi neni o tom, ze lezi na gauci a kuka do mobilu... zalezi ci sa im venuje a ako... plus je to zodpovednosť tak neviem, ovlada napríklad prvu pomoc? Napriklad keby dieta nieco zjedlo a dusilo sa, vie ako sa vypudi predmet ktory dieťa vdychne alebo prehltne a zasekne sa medzi hrtanom a hltanom? Toto si uvaz, ja by som bez kurzu nikomu deti nezverila....

zuzanka.zuzu
29. júl 2022

@jhalena samozrejme ze maly je sam 🙈 co ste sa tu uz vsetky zblaznili??????????? trener ma plno a viem ze deti ma aj rano aj po veceroch aj soboty, pricom ma aj skupinove kedy berie sice menej € ale viac deti... no dajme tomu ze by robil len 8h x 16e x 20 prac.dni co vyjde cez 2500e/mes - to kolko by mal podla vas zarabat za behanie za detmi????? 🙈🙈🙈 pricom ja mu doprajem! je to fantasticky trener! uz koncim, nemam chut to tu verklikovat a pomaly vam este nieco dokazovat 🙈😂 ako som napisala, konik je fantasticka vec, staci pozriet diskusie o plate kde baby pisu ze 1000e je stredna trieda a tu potom 16e je malo 😂 slovami klasika - nejako mi to nevychadza 😂

evica17
29. júl 2022

@zuzanka.zuzu a ešte si musí z toho platiť odvody a iné. A opatrovateľka ,tej to ide do vrecka (ak si to také že študentky a tak,tak pochybujem že to daktore prizná a platí z toho daň a iné. )
Osobne by som dala 5 eur n hodinu, reálne bude strážiť len toho 2rocneho, ten 9rocny, ten je už samostatný,rozumný. A cez školský rok ich daj n krúžky a vtedy choď cvičiť a máš to lacnejsie a sa aj dačo naučia :p

drzaopica
29. júl 2022

@evica17 nielen odvody hlavne prenajom miestnosti

autor
29. júl 2022

@evica17 Školský rok mám vyriešený. ide teraz len o tieto prázdniny a kedy je manžel v robote.Rodina je po dovolenkách alebo každý má svoj program takže to je krátkodobé riešenie na chvíľu.Mňa už nebaví sa stále niekomu prosiť či mi prizrieť deti

evica17
29. júl 2022

Tak zaplať,ak len n prázdniny, neviem koľko si dievča vypýta. Ak to je že nutnosť. Max by som dala 20 ak by , ale reálne tak 10 eur len. Však ako som vyššie písala tak stráži primárne 2 ročného,9 ročný má len dozor ak náhodou.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
jannka89
29. júl 2022

Pozri si stránku hlidacky.sk, tam si zadas aj lokalitu a ukáže ti aj cenu za stráženie, u konkrétnej baby ;) keď som minule pozerala Námestovo, je to tam od 3€/ hod. Podľa mňa o dvacke tam nikto ani nesníva :D :D a deliť sumu počtom detí? Veď to taká učiteľka v škôlke s 20 deti, by aj celkom v balíku podľa niektorých :D :D ja keď to budem riešiť, ponukem päť na hodinu a som si istá, že niekto sa nájde ;)

autor
29. júl 2022

@jannka89 Dakujem .tak aspon vidim ze tych 5€ je naozaj dost.vdaka zeny za vase Názory.

tehulka2011
29. júl 2022

ked uz, tak 5€ na hod, nie na 1,5-2

vero96
30. júl 2022

Menej ako 20€ by som jej nedala. Je jedno kde. Či v Námestove, Poprade alebo v Spisskom Hrhove. Vazim si ju, jej čas a viem, že starostlivosť o deti nie je nič Easy.

Strana
z2