Koľko zaplatiť študentke za stráženie detičiek?
Ahojte chcela by som len poradiť koľko zaplatiť študentke (na Pedagogickej škole) za prizeranie mojich deti ide o 1,5 az 2h , 3x do tyzdna . 2r . 9r.
Je to moja rodina ale Ja to nechcem zadarmo a hlavne jej dôverujem.
Vďaka za rady
@jhalena samozrejme ze maly je sam 🙈 co ste sa tu uz vsetky zblaznili??????????? trener ma plno a viem ze deti ma aj rano aj po veceroch aj soboty, pricom ma aj skupinove kedy berie sice menej € ale viac deti... no dajme tomu ze by robil len 8h x 16e x 20 prac.dni co vyjde cez 2500e/mes - to kolko by mal podla vas zarabat za behanie za detmi????? 🙈🙈🙈 pricom ja mu doprajem! je to fantasticky trener! uz koncim, nemam chut to tu verklikovat a pomaly vam este nieco dokazovat 🙈😂 ako som napisala, konik je fantasticka vec, staci pozriet diskusie o plate kde baby pisu ze 1000e je stredna trieda a tu potom 16e je malo 😂 slovami klasika - nejako mi to nevychadza 😂
@zuzanka.zuzu a ešte si musí z toho platiť odvody a iné. A opatrovateľka ,tej to ide do vrecka (ak si to také že študentky a tak,tak pochybujem že to daktore prizná a platí z toho daň a iné. )
Osobne by som dala 5 eur n hodinu, reálne bude strážiť len toho 2rocneho, ten 9rocny, ten je už samostatný,rozumný. A cez školský rok ich daj n krúžky a vtedy choď cvičiť a máš to lacnejsie a sa aj dačo naučia :p
@evica17 Školský rok mám vyriešený. ide teraz len o tieto prázdniny a kedy je manžel v robote.Rodina je po dovolenkách alebo každý má svoj program takže to je krátkodobé riešenie na chvíľu.Mňa už nebaví sa stále niekomu prosiť či mi prizrieť deti
Tak zaplať,ak len n prázdniny, neviem koľko si dievča vypýta. Ak to je že nutnosť. Max by som dala 20 ak by , ale reálne tak 10 eur len. Však ako som vyššie písala tak stráži primárne 2 ročného,9 ročný má len dozor ak náhodou.
Pozri si stránku hlidacky.sk, tam si zadas aj lokalitu a ukáže ti aj cenu za stráženie, u konkrétnej baby ;) keď som minule pozerala Námestovo, je to tam od 3€/ hod. Podľa mňa o dvacke tam nikto ani nesníva :D :D a deliť sumu počtom detí? Veď to taká učiteľka v škôlke s 20 deti, by aj celkom v balíku podľa niektorých :D :D ja keď to budem riešiť, ponukem päť na hodinu a som si istá, že niekto sa nájde ;)
@jannka89 Dakujem .tak aspon vidim ze tych 5€ je naozaj dost.vdaka zeny za vase Názory.
ked uz, tak 5€ na hod, nie na 1,5-2
Menej ako 20€ by som jej nedala. Je jedno kde. Či v Námestove, Poprade alebo v Spisskom Hrhove. Vazim si ju, jej čas a viem, že starostlivosť o deti nie je nič Easy.

Dala by som 8 na hodinu. Ak by slo len o dvojhodinove stráženie tak 10/hod. Rataj s tym, ze sa musi k tebe nejako dopravit, mozno sa s nimi aj zahrat atd. Ze to asi neni o tom, ze lezi na gauci a kuka do mobilu... zalezi ci sa im venuje a ako... plus je to zodpovednosť tak neviem, ovlada napríklad prvu pomoc? Napriklad keby dieta nieco zjedlo a dusilo sa, vie ako sa vypudi predmet ktory dieťa vdychne alebo prehltne a zasekne sa medzi hrtanom a hltanom? Toto si uvaz, ja by som bez kurzu nikomu deti nezverila....