Koľko zarába predavačka v Biedronke na Slovensku?
Ahojte
Neviete prosím niekto, koľko približne zarába predavačka v Biedronke na Slovensku? Zaujíma ma, či majú iné podmienky ako napríklad Lidl alebo Kaufland. Ak máte skúsenosť alebo info, budem rada, keď sa podelíte.
@denkabemommy rada nad zlato. Tipujem, ze autorka si to pozrela... realita je väčšinou však úplne inde. Písala ak mate skúsenosti... máš skusenost ??? Alebo žiješ len ujem Googlem. Ja pracujem v lidli na 30hod úväzok a mzda mi chodí cca 900e ... rocne benefity v hodnote 250e vyplácané 2x rocne po 125bodov, ktoré si prevedies ( lidl karta, poukážky do rôznych eshopov, ubytovanie a pod. )
@denkabemommy ja si inzerát otvárať nemusím, na jeden som pred časom reagovala takže viem co obsahuje. Ja som sa vyspala dobre, lenže ona to podmienila skusenostou a to si asi nepostrehla. Len si sa išla zahrať na mudru, asi každý vie ako sa používa Google keď vie prísť na koňa.
@denkabemommy ja si inzerát otvárať nemusím, na jeden som pred časom reagovala takže viem co obsahuje. Ja som sa vyspala dobre, lenže ona to podmienila skusenostou a to si asi nepostrehla. Len si sa išla zahrať na mudru, asi každý vie ako sa používa Google keď vie prísť na koňa.
@anonym_35c24c a čo také úžasné si nám tu akože napísala? Všetky tieto benefity a plat ktoré si tu uviedla má Lidl takisto vypísaný v každom jednom ich inzeráte. Takže nič nové sme sa nedozvedeli (mimochodom niektoré si ešte aj vynechala).
To isté sa autorka dozvie keď si otvorí ten inzerát na biedronku
@denkabemommy rada nad zlato. Tipujem, ze autorka si to pozrela... realita je väčšinou však úplne inde. Písala ak mate skúsenosti... máš skusenost ??? Alebo žiješ len ujem Googlem. Ja pracujem v lidli na 30hod úväzok a mzda mi chodí cca 900e ... rocne benefity v hodnote 250e vyplácané 2x rocne po 125bodov, ktoré si prevedies ( lidl karta, poukážky do rôznych eshopov, ubytovanie a pod. )
@anonym_35c24c tie rocne benefity mali byt aspon v hodnote 13teho a 14teho platu,ked sa clovek pozrie kolke miliony su v zisku aspon tym zenam a muzom mohli dat tie benefity proste vecsie a nie,ze vo forme bodov.
@anonym_35c24c a čo také úžasné si nám tu akože napísala? Všetky tieto benefity a plat ktoré si tu uviedla má Lidl takisto vypísaný v každom jednom ich inzeráte. Takže nič nové sme sa nedozvedeli (mimochodom niektoré si ešte aj vynechala).
To isté sa autorka dozvie keď si otvorí ten inzerát na biedronku
@janai1 ja som jej napísala z mojej skúsenosti, aky plat mi chodí a ty ?
@denkabemommy no ak jej tu niekto napíše k veci koľko sa zarobí v biedronke, vie si porovnať. Ja sa obhajovať nejdem, dovolím si tvrdiť, že zákazníci ma majú radi keďže mi to niekoľko x povedali. Ale ak sú všetci zamestnanci lidla protivny k tebe, nebude chýba na tvojej strane? ;)
Choďte sa hrať na múdre to slepačinca, sliepky sproste
@anonym_35c24c pise sa: máte skúsenosť alebo info.. takze jedno alebo druhé.
@denkabemommy sa podelila o info. Ty o skúsenosť z Lidla, na ktorú sa ale autorka nepýtala. Radsej by som teda nepisala o postrehu a zbytocne nekomentovala ostatne odpovede, ktoré sa snazia autorke pomôcť.
@anonym_611b5c pôjdeš s nami ?
@anonym_611b5c nechceš niečo sladké na nervy? Nejaká si podráždená..
@anonym_autor skúsenosť nemám, ale čo som bola pár krát v biedronke, príde mi to ako lidl, pár ľudí v predajni čo robia všetko. Plat cca 6,50 na hodinu mi príde málo, ale zas neviem, aké sú iné bonusy. A hlavne, všetko záleží na nadriadených a kolektíve takže to bude od predajne k predajni rôzne. Vyskúšaj, v skúšobnej dobe môžeš odísť zo dňa na deň..