icon

Koľko zarába predavačka v Biedronke na Slovensku?

31. aug 2025

Ahojte
Neviete prosím niekto, koľko približne zarába predavačka v Biedronke na Slovensku? Zaujíma ma, či majú iné podmienky ako napríklad Lidl alebo Kaufland. Ak máte skúsenosť alebo info, budem rada, keď sa podelíte.

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
anonym_35c24c
31. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy rada nad zlato. Tipujem, ze autorka si to pozrela... realita je väčšinou však úplne inde. Písala ak mate skúsenosti... máš skusenost ??? Alebo žiješ len ujem Googlem. Ja pracujem v lidli na 30hod úväzok a mzda mi chodí cca 900e ... rocne benefity v hodnote 250e vyplácané 2x rocne po 125bodov, ktoré si prevedies ( lidl karta, poukážky do rôznych eshopov, ubytovanie a pod. )

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
anonym_35c24c
31. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy ja si inzerát otvárať nemusím, na jeden som pred časom reagovala takže viem co obsahuje. Ja som sa vyspala dobre, lenže ona to podmienila skusenostou a to si asi nepostrehla. Len si sa išla zahrať na mudru, asi každý vie ako sa používa Google keď vie prísť na koňa.

janai1
31. aug 2025
@anonym_35c24c

@denkabemommy ja si inzerát otvárať nemusím, na jeden som pred časom reagovala takže viem co obsahuje. Ja som sa vyspala dobre, lenže ona to podmienila skusenostou a to si asi nepostrehla. Len si sa išla zahrať na mudru, asi každý vie ako sa používa Google keď vie prísť na koňa.

@anonym_35c24c a čo také úžasné si nám tu akože napísala? Všetky tieto benefity a plat ktoré si tu uviedla má Lidl takisto vypísaný v každom jednom ich inzeráte. Takže nič nové sme sa nedozvedeli (mimochodom niektoré si ešte aj vynechala).
To isté sa autorka dozvie keď si otvorí ten inzerát na biedronku

vladuska20
31. aug 2025
@anonym_35c24c

@denkabemommy rada nad zlato. Tipujem, ze autorka si to pozrela... realita je väčšinou však úplne inde. Písala ak mate skúsenosti... máš skusenost ??? Alebo žiješ len ujem Googlem. Ja pracujem v lidli na 30hod úväzok a mzda mi chodí cca 900e ... rocne benefity v hodnote 250e vyplácané 2x rocne po 125bodov, ktoré si prevedies ( lidl karta, poukážky do rôznych eshopov, ubytovanie a pod. )

@anonym_35c24c tie rocne benefity mali byt aspon v hodnote 13teho a 14teho platu,ked sa clovek pozrie kolke miliony su v zisku aspon tym zenam a muzom mohli dat tie benefity proste vecsie a nie,ze vo forme bodov.

anonym_35c24c
31. aug 2025
@janai1

@anonym_35c24c a čo také úžasné si nám tu akože napísala? Všetky tieto benefity a plat ktoré si tu uviedla má Lidl takisto vypísaný v každom jednom ich inzeráte. Takže nič nové sme sa nedozvedeli (mimochodom niektoré si ešte aj vynechala).
To isté sa autorka dozvie keď si otvorí ten inzerát na biedronku

@janai1 ja som jej napísala z mojej skúsenosti, aky plat mi chodí a ty ?

denkabemommy
Autor odpoveď zmazal
anonym_35c24c
31. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@denkabemommy no ak jej tu niekto napíše k veci koľko sa zarobí v biedronke, vie si porovnať. Ja sa obhajovať nejdem, dovolím si tvrdiť, že zákazníci ma majú radi keďže mi to niekoľko x povedali. Ale ak sú všetci zamestnanci lidla protivny k tebe, nebude chýba na tvojej strane? ;)

anonym_611b5c
31. aug 2025

Choďte sa hrať na múdre to slepačinca, sliepky sproste

tiika
31. aug 2025
@denkabemommy
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_35c24c pise sa: máte skúsenosť alebo info.. takze jedno alebo druhé.
@denkabemommy sa podelila o info. Ty o skúsenosť z Lidla, na ktorú sa ale autorka nepýtala. Radsej by som teda nepisala o postrehu a zbytocne nekomentovala ostatne odpovede, ktoré sa snazia autorke pomôcť.

anonym_35c24c
31. aug 2025
@anonym_611b5c

@anonym_611b5c pôjdeš s nami ?

amerys
Autor odpoveď zmazal
anonym_35c24c
31. aug 2025
@amerys
Odpoveď bola zmazaná

@amerys samozrejme

amerys
Autor odpoveď zmazal
anonym_35c24c
31. aug 2025
@amerys
Odpoveď bola zmazaná

@amerys to by bolo super ale nereálne :D

ekira1
31. aug 2025
@anonym_611b5c

@anonym_611b5c nechceš niečo sladké na nervy? Nejaká si podráždená..

ekira1
31. aug 2025

@anonym_autor skúsenosť nemám, ale čo som bola pár krát v biedronke, príde mi to ako lidl, pár ľudí v predajni čo robia všetko. Plat cca 6,50 na hodinu mi príde málo, ale zas neviem, aké sú iné bonusy. A hlavne, všetko záleží na nadriadených a kolektíve takže to bude od predajne k predajni rôzne. Vyskúšaj, v skúšobnej dobe môžeš odísť zo dňa na deň..