icon

Koľko zarába terénna opatrovateľka pod úradom?

littlepetka
19. máj 2025

Ahojte dievčatá, chcela by som za informatívne opýtať koľko cca v čistom zarábate ak ste tu niektoré terénne opatrovateľky čo patríte pod úrad. Ja mám info, že cca 850 € by som mala mať v čistom. Môže byť?

evcagabi
19. máj 2025

Nerobim ale cakala by som minimalnu mzdu

mogaa
19. máj 2025

nie, zarábajú min.mzdu....teda ak myslíš Mestký úrad...

vandavision
19. máj 2025

@littlepetka 876,50 v hrubom

littlepetka
autor
19. máj 2025

A niektorá aj reálne pracujete v tej sfére? Či len dohady? A ešte ma napadlo, nedostávajú výplatu aj od odprac.rokov? Alebo niečo také? 🙂

jana_eyre_2
19. máj 2025
@littlepetka

A niektorá aj reálne pracujete v tej sfére? Či len dohady? A ešte ma napadlo, nedostávajú výplatu aj od odprac.rokov? Alebo niečo také? 🙂

@littlepetka kedysi mi bola ponúknutá tato práca a ponúknutá minimálna mzda.. ale bolo to už dávno.. obávam sa však že mnoho sa nezmenilo..

littlepetka
autor
19. máj 2025
@jana_eyre_2

@littlepetka kedysi mi bola ponúknutá tato práca a ponúknutá minimálna mzda.. ale bolo to už dávno.. obávam sa však že mnoho sa nezmenilo..

@jana_eyre_2 ďakujem 🙂

littlepetka
autor
19. máj 2025
@vandavision

@littlepetka 876,50 v hrubom

@vandavision a k tomu nie sú žiadne príplatky? Lebo z toho by necelých 615 eur iba vychádzala čistá mzda 🙂

strongi
19. máj 2025
@littlepetka

@vandavision a k tomu nie sú žiadne príplatky? Lebo z toho by necelých 615 eur iba vychádzala čistá mzda 🙂

@littlepetka nie sú príplatky. Moja známa tak robí a má 650€. Ale nerobí osem hodín denne. Chodí ráno, obed, večer. Koľko hodín ale neviem.

vandavision
20. máj 2025
@littlepetka

@littlepetka nie sú žiadne príplatky. Len daňový bonus na dieťa 😅 a roky sa počítajú myslím. Robím opatrovateľku pre mestský úrad. 4 roky v teréne, teraz som späť v zariadení. Máme rovnaký základ, ale v zariadení máme aspoň príplatky za víkend, sviatok a tak...

veronicka1901
20. máj 2025

Robila to moja znama za minimalku (cca 3 roky dozadu skoncila). Ale obrovska vyhoda je, ze to nie je praca na 8 hodin, mozes si poriesit aj svoje veci, vybavit a tak. Aspon ona to tak mala. Lenze ak potrebujes urcity prijem, tak ta to z biedy nevytrhne.

hsjdudhdbd
25. máj 2025

@littlepetka terennu sestru myslite praca sestry v ados? Tak ja mam 1000 e plus odmeny kazdy mesiac sle neviem ci to je to iste. Bo mam vysoku skolu sestra