Koľko zarába vojak v armáde?
Viem si niekde pozriet, kolko sa zaraba v armade? Mala by som zaujem o pracu, ale na ich oficialnej stranke sa neviem dopatrat, kde to pozriet. Vsade pisu, ze to je volne dostupne, ale ja to neviem najst.
@realny Vojaka z misie mám šéfa aj bývalý šéf bol vojak ten mal aj VŠ, takže áno z misie si niečo donesieš, ale inak robota ako každá iná.Buď sa niekam dostaneš a zarobíš alebo nie.Kolega je policajt z finančného tak isto má VŠ.
Na polícií treba mať extra psychiku na nezmyselné príkazy a treba sa vzdelávať inak to za to nestojí.
Hlavne, ze ty poznas tolko vojakov, ze mi ides pisat nieco o tom. Prv dospej a hned ta prejdu idealy a zacvic si radsej niekde vo fitku, aspon sa ti neprepoti len rit a frnda z kancelarskej stolicky, ale aj ine casti tela.
Keďže som bývali vojak , napíšem to takto plat vojaka záleží od jeho funkčné zaradenia a hodnosti a približne sa môžme baviť že nástupný plat je okolo 1300 € jednoznačne lepší ako u policajtov kde plat je možno okolo 1100
@duunlo zakomplexovane slecinky neriesim. Ktory hetero chlap chodi na zenske forum?:D mozno aj mas zenu, ale zrejme muzatku, ktorá si zivotom musela prevziat 🥚🥚 za teba. Lebo nepoznam žiadneho poriadneho CHLAPA, ktory chodi na zenske forum. A ja poznam vela vojakov, ale zaujimali ma skor rady zien, ktore v armade su a viem, ze ich tu je dost a maju realne skusenosti. Lebo viem, ze ludia nataraju kadeco
Tak choď to konkretnej skupiny Manželky vojakov sú tam aj ženy vojačky.Tam sa popýtaj.Tu ti budu odpovedať aj ľudia ktorí jedna baba povedala poznam suseda vojaka a na základe toho mám vytvorený svoj názor a ten je určite správny 🙂
@hubka51 dakujem za radu, uz som sa tam pridala ❤