icon

Koľko zarábajú pracovníčky pošty?

nerrynka
13. apr 2018

Ahojte. Chcela by som sa len opýtať či náhodou neviete koľko cca v súčastnosti zarábajú pracovníčky na pošte. Buď ako priehradkovy pracovník alebo ako operativny zamestnanec. Viem ze niekedy boli strasne financne podhodnotený. Mám možnosť tam pracovať a neviem sa rozhodnúť. Vopred ďakujem. 😊

slavka11
18. apr 2018

@nerrynka ahoj práve som bola na pohovore v sl.poste ale na administratívne miesto nie za prepážkou. A teda že plat 680 brutto. Si robia srandu. Za prepážkou je to ešte menej. Si fakt robia srandu mám 20rocnu prax, VŠ vzdelanie a toto by bola zodpovedná praca. Žiadne lazo plazo. Brurus

kathy93
18. apr 2018

@slavka11 tam sú taki vyššie postavení ktorí hrabú do vrecka 🙂 my sme mali 2 vedúce smeny jednu hlavnú vedúcu pošty potom vedúcu obvodu a ona mala ešte dvoch zástupcov to všetko na jednej pošte nechcem vedieť čo je nad nimi.

slavka11
18. apr 2018

@kathy93 des a hruza. Tak ako vo väčšine štátnych firiem tisíc zbytočných sefikov ktorí iba hrabú prachy a prd robia. Keby ich kopli do ... A radšej tie peniaze rozdelili medzi zamestnancov ktorí reálne pracujú hneď by to inak vyzeralo.

kathy93
18. apr 2018

@slavka11 najlepšie zamestnanie má asi tá čo chodí po poštách a zisťuje kto a koľko predal žrebov a či ponúkaju zamestnanci všetky produkty. Najlepšia platená buzerácia 😁

slavka11
18. apr 2018

@kathy93 😀😀😀 to si krásne napísala

tarrra
18. apr 2018

mám kolegyňu, ktorá je u nás 5 mesiacov, dovtedy robila pri prepážke na pošte a mala 430€ v čistom.Inžinierka.čiže des.

11mirka22
18. apr 2018

@tarrra čistá realita, žiaľ... .

slavka11
18. apr 2018

@tarrra je to katastrofa. Ja to vidím tak že idem na úrad práce urobím si rekvalifikačné kurzy ak je málo to vo už viem a budem mať snáď vyššie šance nájsť si dobrú prácu s dobrou placou.

tarrra
18. apr 2018

@slavka11 neviem odkiaľ si, ale mám známeho - a on robí v Siemense - neskutočne si pochvaluje, nástupný plat mal 900€ v čistom a ide mu to stále hore, je tam 7 mesiacov, a že stále berú nových ľudí, na rôzne pozície tak ja len tak že sa mi to páčilo...

slavka11
18. apr 2018

@tarrra ďakujem za info. Som z Ba skúsim pozrieť na ich stránke

luciamuzlaiova
25. sep 2018

Pracuje niekto aktuálne na pošte ? 🙈 Ja by som mala od pondelku začať ale všetci ma stresujú že mi tam dobre nebude 😂

eve99
25. sep 2018

@luciamuzlaiova podľa toho čo tam ideš robiť

janulka88
25. sep 2018

@luciamuzlaiova moja sestra robi. Myslim ze vas nestrasia .to je realita. Ona je uz na nervy zo vsetkych ti ludi.... este ze uz coskoro pojde na matersku... viac sa tam nevrati....plat mizerny

luciamuzlaiova
25. sep 2018

@janulka88 Za priehradku. Nečakám od toho nejakú veľký zárobok. Doteraz som robila v školskom bufete. Neidem dotoho s tým že tam ostanem na roky 🙈

ibrunova
25. sep 2018

@luciamuzlaiova Niekde treba začať a nikde to nie je ideálne, ale aspoň budeš v teple, moja sestra aj mamina robili na pošte, už to nie je, čo bývalo, s ľuďmi je náročná práca, ale určite sa to dá zvládnuť. Držím palce.

kathy93
25. sep 2018

@luciamuzlaiova tak ide o to či ťa práca s ľuďmi baví. Tak ja som tam robila pred rokom a dostala som okolo 420€ niekedy aj viac plus lístky. Robila som za priehradkou. Plus akonáhle ti nebude kasa sedieť cvakáš zo svojho. Mňa tá práca inak bavila a po materskej uvažujem že sa tam vrátim.

janulka88
25. sep 2018

@luciamuzlaiova najhorsie boli zaciatky ked jej nesedeli peniaze.ludia su spekulanti....tiez vela info odrazu. Po par dnoch sama za priehradkou.... skuste uvidite.ona robi na hlavnej mestskej poste. V tych mensich pobockach to je isto lepsia robota.

kathy93
25. sep 2018

@janulka88 ja som tiež robila na hlavnej pošte a koľko peňazí mi chýbalo jednu výplatu som tam nechala 🙄 ale to za to že som robila rýchlo rýchlo a veľa krát som sa doplietla. To som robila so šekmi. Potom som už robila na balikovej priehradke tak to bolo super potom 😊😊

luciamuzlaiova
25. sep 2018

@janulka88 Aj ja idem na hlavnú poštu do mesta 🙈 Na prácu s ľuďmi a ich povahami som zvyknutá. Len potrebujem trošku zmeniť prostredie a skúsiť niečo čo som ešte nerobila. Ďakujem 😇

@kathy93 Áno práca s ľuďmi je náročná, tiež počítam že platovo to bude okolo tých 420€/450€ max. Hlavne to mám v meste, nemám to ďaleko, to je pre mňa najväčšie plus, lebo zatiaľ nemám vodičák. Inak by som išla aj ďalej.

luciamuzlaiova
25. sep 2018

@kathy93 Takže sa to dá zvládnúť. Na to že to buds veľa nových info som nastavená aj na rozne povahy ľudí 😃 Chcela by som to skúsiť, tak snáď na pár mesiacov to vydržím 🙈

kathy93
25. sep 2018

@luciamuzlaiova no a hlavne zhora tlačia na to aby si ponúkala nezmysli typu žreby a sim karty. Od toho bude závisieť tvoj plat lebo v tomto plate máš zarátané akože prémie ale tie prémie teda sú Max tak 10€ 😑 v tomto je to naprd budú ťa buzerovat že máš ponúkať ale odmena skoro žiadna. Tak my sme ako kolektív boli úplne super. Aj vedúca sa nás vždy zastala ona bola úplne najlepšia. Naozaj tí ľudia sú všelijaký ale pokiaľ rada pracuješ s ľuďmi tak to nebude problém. Moje bývalé kolegyne odchádzajú po niekoľkých rokoch lebo pošta ide čím ďalej tým viac dolu vodou. Proste vedenie si hrabe do vačku. Práca na pošte je ten typ že ju nenavidis ale zároveň miluješ. Mne sa fakt dostala pod kožu 😂 tak ti držím palce 😊

luciamuzlaiova
25. sep 2018

@kathy93 Ďakujem 🙈Želám všetko dobré 🤗

katka51282
25. sep 2018

@luciamuzlaiova je to ťažká a náročná práca..stres, nervy, príliš veľa práce na jedného človeka, žreby, produkty Poštovej banky, Poisťovne..je to hruza..ale napriek tomu mám rada tú prácu..všade je niečo..😉

eve99
25. sep 2018

A cez Vianoce na poste bude katastrofa..

luciamuzlaiova
25. sep 2018

@katka51282 Och ďakujem 😂😂😂

katka51282
25. sep 2018

@luciamuzlaiova Lucka, nemusíte sa báť..ja pracujem ako vedúca pošty a mám rôzne dni a rôzne 'stavy' ☺️..ale keď som mala možnosť odísť, ostala som..☺️..budem Vám držať palčeky..a ak niečo budete potrebovať, ozvite sa.. 😉

luciamuzlaiova
9. okt 2018

@katka51282 Ďakujem 😇😇 Po štyroch odpracovaných dňom som úplne zmagorená 🙈😂

vierkal
2. aug 2019

@nerrynka som veduca a 650 eur som nevidela na ucte 🙂))

luciamuzlaiova
2. aug 2019

Mne prišlo po odpracovanom mesiaci nejakých 370€ .. a po tom mesiaci som aj odišla 😃

nerrynka
autor
3. aug 2019

@luciamuzlaiova dobre si spravila ☺️