icon

Koľko zarábate v hrubom a ste spokojní?

5. jan 2025

Koľko v hrubom zarábate? Ste spokojní s tým čo robíte?

tykat
6. jan 2025

IT firma

rikarika
6. jan 2025

Ženy obdivujem vás všetky, ako vyžijete z tých platov. Ja celý život pracujem v zahraničných firmách, platy sú tam samozrejme inde ako v slovenskom školstve. Plus mám k práci za mňa top benefit neobmedzený homeoffice. Nemôžem sa sťažovať.

mariangelo
6. jan 2025

@suzy2508 paci sa mi tvoja reakcia ludia by mali vediet ved aj zakon kaze ze ponuky prace musia obsahovat minimalnu mzdu . Najlepsie rocne lebo odmeny a tak u mna je to ca 40000bruto rocne dobre som sa ucil.

autor
6. jan 2025

@rikarika a akú máš pozíciu? Do korporatu by som mohla ísť, angličtinu mám, ale neviem, čo ma tam čaká 😁 celý život robím v malých rodinných firmách.

suzy2508
6. jan 2025

@mariangelo ja nechápem, že sa tu v diskusii, kde nikto nevie riadne kto je kto, takto kľučkuje 😁 však o čo ide. Pre mňa to bol docela dobrý budíček, keď som si to prečítala a zvažujem odchod 😁

krtko1313
6. jan 2025

@janka95 to si na akom oddelení, že si ani voľno nemala? To je strašné.

kaktusik007
6. jan 2025

autorka, korporat je fajn, ak nenarazis na nadriadeneho ktory je blb. Proti mne stvala kompletne vsetkych a neumoznila mi ani prechod inam, proste uz len z principu mi robila zle... Na druhu stranu - taka skola zivota, ze dovi dopo 🙂 ono zase nie je korporat a korporat.... ono mas tam jasne definovane tvoje ulohy, na vsetko su postupy --- nadriadeny tlacia do vykonov a nedajboh mas iny zivotny ciel (aj oddych a nie len praca) tak to sposobi konflikty.... ale zase ako tu citam,su aj take kde je jasne komunikovane vsetko - a prestup na inu poziciu a postup je ocakavany ---- co je fajn, ak to zrovna nie je penta - lebo teda tam v tom prostredi by som ja osobne nedokazala pracovat ani ten rok 🙂

yerdna
6. jan 2025

4600

ankare
6. jan 2025

@yerdna aký máš job?

rikarika
6. jan 2025

Nerobim v klasickom korporáte, vždy som robila v menších zahr firmách cca okolo 100 ľudí, materská firma vždy zahraničná, accounting, controlling, v aktuálnej som vyse 10 rokov

hankab
6. jan 2025

@kaktusik007 v korporatoch hlavne ludia rychlo vyhoria, lebo nikto nepozera na ich nasadenie a mieru psychickeho stresu. Motivaciou si sice prachy, ale niekedy za to nestoja (sama v jednom robim).
Je to ideal prostredie pre mladeho cloveka, aby nabral skusenosti, pripadne este chlapa v strednych rokoch, ktory uz ma deti, zena taha domacnost na 100% a on sa do vecera nahana v praci, ktora nikdy nekonci.

yerdna
6. jan 2025

@ankare učiteľa, ale nie učiteľa čo učí stavať snehuliakov malých ciganov

dancingqueen321
6. jan 2025

@tundra ja nepracujem v rakusku, ale v bratislave

iva120793
6. jan 2025

Som SZČO a zarábam priemer ale vzhľadom na čas strávený v práci cca 50 hod za mesiac to je nadpriemer. Manžel je zamestnaný + SZČO a zarába tiež dobre a navyše vďaka manželovej práci máme obaja skvelé benefity. Zarábame spolu tak, aby sme zaplatili 1000€ hypotéku na dom + energie+ odložíme +chodíme do reštauracii cca 4 x za tyždeň + tankujeme 2-3x plnú mesačne+keď to časovo vychádza, ideme aj na výlet. Práca nás oboch baví.

kaktusik007
6. jan 2025

@hankab velmi presne zhrnutie

autor
6. jan 2025

@iva120793 a čomu sa venuješ ako SZČO? To znie super veru 😁

candii
6. jan 2025

@rikarika čo už , nie každý môže byť v kancelárii, niekto musí aj deti učiť , niekto musí aj ľudí ošetrovať, niekto musí aj v obchode pracovať, smetiara robiť atď aby spoločnosť mohla fungovať. Myslím, že nie všetko je od vzdelania, aj keď samozrejme je to prvý pilier ale veľa vysokoškolákov pracuje za pásom a zase veľa ľudí bez VS robí riaditeľa. Všetko je aj o tom ako sa človek dokáže predať , aky je cieľavedomí a šikovný. Nie sme všetci taký istý no ale myslím že na SK by tie platy nemali ísť nikde pod 1000€ ..

nelka93
6. jan 2025

Áno s prácou som spokojná, plat neprezradím. Ale v podstate aj s nim

derdia
6. jan 2025

957 v cistom. 80 %uvazok
Zdravotnictvo

hatsepset
6. jan 2025

Školstvo 1070 v hrubom

hatsepset
6. jan 2025

@kaktusik007 ja mám ako PA 850 v čistom plus 100€ strava

janka95
6. jan 2025

@krtko1313 oddelenie mám super. Aké som chcela robota ma baví aj kolektív sme super. Len to je asi všetko :- D

77katarina
6. jan 2025

750 v hrubom, pardón od 1.1.2025 816,- v hrubom
Práca má nebaví, ale čo už 😫😤 Plat na zaplakanie a práca na 🤮 pracujem v Hospici 🤪

janka95
6. jan 2025

@77katarina tak to je na zaplakanie fakt . 😲

ankare
6. jan 2025

@yerdna Mám to chápať tak, že sa vysmievaš z učiteľov, ktorí učia cigáňov?

77katarina
6. jan 2025

@candii pekne napísané, ja tiež s ekonomikou školu robím za minimálnu mzdu a prácu ktorá nie všetkými je po srsti 😉

77katarina
6. jan 2025

@janka95 presne 👍👌

luk25
6. jan 2025

Tiež sa pridávam k školstvu😂 10 rokov prax, cca 950€ v čistom aj to už s príplatkami za vzdelávania...Ale teda jediná výhoda a v podstate to má tam ešte drží -dovolenka cez prázdniny -pri deťoch výhoda.

vev82
6. jan 2025

1920 brutto + priplatky za vikendy a ine bonusy + plne hradene gastrolistky cca 160€ mesacne. Samozrejme ze som spokojná. Keby som nebola, idem inde

janka95
6. jan 2025

@ankare náhodou podľa mňa treba mať na to povahu ale super práca. Mám kamarátku špeciálnu pedagogicku, ju to baví. Ma na starosti pár detí v škole. Voľna, prázdnin, toľko že až. Čas na dovolenku, sviatky, lyžovačku... Perfektná práca časovo aj platovo podla mňa na to kolko sú doma. Teraz tri týždne . Vo februári zas 9 dni. A takmer cele leto. 🙂 Plat má ako ja ale neurobí sa tak , stíha žiť. . 🙂