Konflikt v práci
Včera som bola preradenia na iné pracovisko. Po pol smene má prišla vedúca smeny prehodiť na ďalšie pracovisko. Tam som však už pracovala a skrz zdravotné problemy s rukou má pred trištvrte rokom preradili. No nebolo to oficiálne. Proste som marodovala tak ma nahradili. Ostala som v šoku a aj v strachu že ma tam zas budú dávať ( žena z opačnej smeny dala výpoveď ) tak som prácu slušne odmietla...veď nie som jediná vo firme. Od tej minúty išla po mne vedúca ako po údenom. Dnes budem mať konfrontáciu s ďalšou vedúcou . Viem si predstaviť ako to tá včerajšia okorení. Dajte dáke typy ako byť slušná a rázna. Mám toľko myšlienok ako má zotru že čakám aj zápis. No viem ,že keby tam včera idem tak to neostane len pri tom. A odporučil mi to aj neurológ že buď zmeniť zamestnanie,alebo pozíciu..no teraz to nechcem riešiť ,idem na operáciu na jeseň tak výpoveď dávať nechcem a keď tak zo zdravotných problémov.
@janagem dám ,už sa pripravujem na atómovú smršť. A áno sú to komponenty do automobilky.
@lilianka28 ale to by jej prinalezalo aj odstupne
@kikushaa samozrejme

Mne to príde ako práca v automobilke skrorp. Tam sa tiež na zmenách menia a ľudia robia na jednotlivých stanovištiach ale v zmluve majú všetky tak či tak. Takže ak je to u vás podobne, tak bez papiera právo odmietnuť nemáš. Asi to fakt bude o zápise... Mohli by byť trošičku ľudský. Daj vedieť ako si dopadla.