Kreditový systém u učiteľov
Ahojte dievčatá nevie mi niekto poradiť, či sa dá pozastaviť doba plynutia kred. /platné sú 7r./ Som učiteľka a teraz som už 2 rok na MD a počula som, že sa to dá pozastaviť.
okkk nevedela som to tu opraviť
Ďakujem...
ebénci, že ,,sistém,,,...
Ja by som sa informovala v metodicko pedagogickom centre tu máš mrte kontaktov kde ti daju iste fundovanu odpoved.
http://www.mpc-edu.sk/kontakty/bratislava
Ako prepac,ale ucitelka napise takuto hrubku?🙏
Dnes Som aj ja napisala nevivijala,,rychlo pisem a strielam hala bala,,,to sa stane 😉
Dostala si odpoveď? Som na tom tak isto. A ja by som potrebovala radu.
áno....Pozerala na internete do zákona...........tak sa tam píše , že požiadať zamestnávateľa...takto je napísané v zákone:
Doba platnosti priznaných kreditov (pozor § 46 ods. 5 je do 31. 12. 2014 platný):
- je najviac sedem rokov od ich priznania, začína sa počítať odo dňa vydania osvedčenia o ukončení kontinuálneho vzdelávania vydaného poskytovateľom, odo dňa vydania osvedčenia o priznaní kreditov vydaného riaditeľom školy, zriaďovateľom školy, odo dňa vydania osvedčenia o priznaní kreditov vydaného akreditačnou radou, odo dňa schválenia učebnice, odo dňa vydania odborného článku. Zo závažných dôvodov, najmä čerpania materskej dovolenky, rodičovskej dovolenky alebo práceneschopnosti trvajúcej dlhšie ako šesť mesiacov nepretržite, môže zamestnávateľ na základe písomnej žiadosti zamestnanca túto dobu predĺžiť najviac o tri roky.
Napis ziadost a uvidis, co povie vedenie skoly...odporucam, ak mas dost kreditov, sprav si atestaciu, ta je na cely zivot a kredity vymysel na chvilu
No ánooo....to je pravda 🙂
Ja už mam aj druhú teda som v 12 a som na materskej
uhmm, ... tak to je super ... tak potom ako som to napísala hore... napísať žiadosť a požiadať zamestnávateľa....
Je ešte určená doba do kedy musím požiadať, od nástupu na materskú?
Doba platnosti kreditov sa da predlzit max. o 3 roky;
nie je urcena lehota do kedy od nastupu na MD je potrebne poziadat o predlzenie

systém