icon

Kreditový systém u učiteľov

majkafr
26. jan 2017

Ahojte dievčatá nevie mi niekto poradiť, či sa dá pozastaviť doba plynutia kred. /platné sú 7r./ Som učiteľka a teraz som už 2 rok na MD a počula som, že sa to dá pozastaviť.

pitik
26. jan 2017

systém

majkafr
autor
26. jan 2017

okkk nevedela som to tu opraviť
Ďakujem...

sardinka336
26. jan 2017

ebénci, že ,,sistém,,,...

Ja by som sa informovala v metodicko pedagogickom centre tu máš mrte kontaktov kde ti daju iste fundovanu odpoved.
http://www.mpc-edu.sk/kontakty/bratislava

maxiva
26. jan 2017

Ako prepac,ale ucitelka napise takuto hrubku?🙏

zuzi0911
26. jan 2017

Dnes Som aj ja napisala nevivijala,,rychlo pisem a strielam hala bala,,,to sa stane 😉

janett_6
27. jan 2017

Dostala si odpoveď? Som na tom tak isto. A ja by som potrebovala radu.

majkafr
autor
28. jan 2017

áno....Pozerala na internete do zákona...........tak sa tam píše , že požiadať zamestnávateľa...takto je napísané v zákone:
Doba platnosti priznaných kreditov (pozor § 46 ods. 5 je do 31. 12. 2014 platný):
- je najviac sedem rokov od ich priznania, začína sa počítať odo dňa vydania osvedčenia o ukončení kontinuálneho vzdelávania vydaného poskytovateľom, odo dňa vydania osvedčenia o priznaní kreditov vydaného riaditeľom školy, zriaďovateľom školy, odo dňa vydania osvedčenia o priznaní kreditov vydaného akreditačnou radou, odo dňa schválenia učebnice, odo dňa vydania odborného článku. Zo závažných dôvodov, najmä čerpania materskej dovolenky, rodičovskej dovolenky alebo práceneschopnosti trvajúcej dlhšie ako šesť mesiacov nepretržite, môže zamestnávateľ na základe písomnej žiadosti zamestnanca túto dobu predĺžiť najviac o tri roky.

malabiba
28. jan 2017

Napis ziadost a uvidis, co povie vedenie skoly...odporucam, ak mas dost kreditov, sprav si atestaciu, ta je na cely zivot a kredity vymysel na chvilu

majkafr
autor
28. jan 2017

No ánooo....to je pravda 🙂

janett_6
28. jan 2017

Ja už mam aj druhú teda som v 12 a som na materskej

majkafr
autor
28. jan 2017

uhmm, ... tak to je super ... tak potom ako som to napísala hore... napísať žiadosť a požiadať zamestnávateľa....

janett_6
29. jan 2017

Je ešte určená doba do kedy musím požiadať, od nástupu na materskú?

finca
23. jún 2017

Doba platnosti kreditov sa da predlzit max. o 3 roky;
nie je urcena lehota do kedy od nastupu na MD je potrebne poziadat o predlzenie