icon

Kto je Žaneta Kurtuliková a aká je jej práca?

15. sep 2024

Ahojte dievčata aka je to praca čo propaguje tato osoba? Suseda mi hovorila že bola včera na worshope kde bola aj tato Žaneta a stale sa chvali, že pracuje pre TOP spoločnosť. Chcela som sa pozrieť čo to vlastne je za pracu, ale nikde som nič nenašla. Suseda je nadupana motivačnymi heslami a vznaša sa v oblakoch z jej novej prace.

Strana
z2
ukgirls
15. sep 2024

Žaneta Šurinčíková Kurtulíková - Personal Wellness Coach

nikaeli
15. sep 2024

Neplatená reklama?

Mne toto meno vôbec nič nehovorí, dala som ho do google a našlo kopu príspevkov - ako si hľadala, že si nič nenašla?

autor
15. sep 2024

Nechapem tomu

autor
15. sep 2024

Akoze čo to znamena v konecnom dosledku... čo može ta moja suseda robiť

autor
15. sep 2024

Boli tam aj ine mena ale len toto jedno som si zapamatala

autor
15. sep 2024

Chapem že osobny rozvoj a bla bla ale čo to obnasa, či to nie je take, že najskor tam musite investovať peniaze a potom čo. Ma 2 male deti nikde nepracovala, peniaze nema a je ako môj chodiaci motivačný denik z dávnych čias.

nikaeli
15. sep 2024

Namiesto toho, aby si si o nej niečo vyhľadala a prečítala sama čakáš, že si to prečítame my a potom ti to zreferujeme? 🤦🏻‍♀️ od založenia diskusie prešlo 25 minút. Stále si nič nenašla? A čo robí suseda? veď sa jej opýtaj, odkiaľ to máme vedieť? 🤷🏻‍♀️

autor
15. sep 2024

Personal welness choach som našla tiež tak mi prepačte ale ja neviem aku môžu mať pracovnu naplň ľudia, ktori pracuju v takej firme...asi som mala dat do nazvu skusenosti s touto prácou....

autor
15. sep 2024

Povedala mi že robi v TOP spoločnosti a podnika s toto osobou...Vidim že tiež neviete. Určite časom zistim viac, len som nechcela aby urobila chybu, lebo sa mi to nezda. No tak sa aspon pouči.

nikaeli
15. sep 2024

Poviem ti úprimne, mňa to vôbec nezaujíma 🤷🏻‍♀️ mňa iba upútalo tvoje volanie o pomoc a neviem sa zbaviť pocitu, že je to skôr o tom, aby čo najviac ľudí vyklikalo profil tejto odborníčky 😉

autor
15. sep 2024

@nikaeli Ježis mne je ukradnuta ja len že je to podobna blbosť ako napr finačny poradca, poistovak, len toto je horšie keď musi do toho investovať peniaze.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
lobelie
15. sep 2024

@ukgirls herbalife a tie somariny koučink že drahé prachy a ti poradí ako žiť😃 a iné poradenské služby, len o peniaze prídeš nič viac alebo ta zverbuju anysi tiež robila ,,koučku,, poradkyňa. Vybehlo mi aj niečo freeway co tiež je predaj nejakej kozmetiky alebo nejakých vitamínov. Len pekne pozlatko aby nahnala ľudí a z toho má plat.

autor
15. sep 2024

@walentina7 Ďakujem, že niesom jedina. Ako upratovačka upratuje, kuchar vari, sestrička ošetruje atď...a toto sa mi zdá, že asi len vymyva mozgy.

rozculena
15. sep 2024

a suseda tiež nevie,čo bude reálne robiť?
Inak práca,kde popredu musíš vraziť peniaze,je čistý OJEB

autor
15. sep 2024

@rozculena Nechcela poveda čo bude robiť.

michaelamichi
15. sep 2024

Pozri na instagrame. Ide o pyramídu, eaconomy 🤣

autor
15. sep 2024

@michaelamichi Nechapem ako im ešte môžu ludia naletieť.

autor
15. sep 2024

Ta už mam v tom jasno.

michaelamichi
15. sep 2024

No zachviľu ťa začne volať,aby si sa k nej pridala. Musí priviesť čo najviac ľudí do firmy a z toho dostane províziu. Sleduj a daj vedieť 😆

autor
15. sep 2024

@michaelamichi U mna teda nepochodí...akurat bude na smiech. Ja nemam facebook muž mi ukazal čo tam popisala ako ide za svojim snom...takto sa strapniť, mne jej je luto. Tak ale každý sme strojcom vlastneho štastia.

monchicca
15. sep 2024

Je to MLM. Ona si s tým parádne zarába, ale to treba vedieť aj robiť. Nie je to pre každého

princezna_bosorka
15. sep 2024

proste je to nejaka debilita 🤪🙈 naco to riesis?

hara_vara
15. sep 2024

daj si do vyhľadávača
Donald Tramp to ti určite nájde 😄

michaelamichi
15. sep 2024

@monchicca bohužiaľ, ona zarába iba na ľuďoch, ktorí možno práve o tie financie prichádzajú vďaka nej , keďže propagujú trading ako zaručený spôsob zárobku a o stratách ani zmienky..

melanta
16. sep 2024

Toto by malo byť súčasťou finančnej a ekonomickej gramotnosti na školách, rozoznať pyramídy. Čo reálne ani nie je veľmi ťažké, stačí mať ozaj základnú gramotnosť a zdravý rozum. Každá pochybná pyramída má niekoľko koučov, ktorí majú mega profily, aby ľudia bez gramotnosti videli krásnych a úspešných ľudí a nič iné.

https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/eaconomy-neprichadzajte-zbytocne-o-svoje-peniaze/

monchicca
16. sep 2024

@michaelamichi to je pravda, že zarába na ľuďoch. Tu ide o to, že propagujú výrobky a ľudia si to kupujú. Ja som s ňou bola pred pár rokmi v kontakte. Vtedy robila s Duolife. Ak chceš zarábať, musíš sa zaregistrovať a oni ťa zaučia. Ale ako som písala vyššie, nie je to pre každého. Nie každý to vie robiť. Ja som to tiež vzdala. Nič som z toho nemala, akurát tie produkty, ktoré som musela kúpiť, kvôli spolupráci. Tak isto ako Avon, Forever, Oriflame, Herbalife....a ďalšie...to všetko je MLM

sss2023
25. sep 2024

Ide tu o Trading - obchodovanie na burze, + ona sa venuje network marketingu...zhana ludi a ti ludia zhanaju ludi...ten kto tomu pochopi moze mat z toho velmi pekne peniaze...nie vsetko je oblb 🙂 zaneta je razna drza a ide si svoje nezaujima co o nej hovoria ini...zaraba 15 000 mesacne a o svojich ludi sa stara .. ale len o tych ktori chcu makat

jarka1121
28. okt 2024

Odporúčam Vám prečítať si článok, nakoľko samotná pani Kurtulíkova patrí medzi skupinu slovenských podnikateliek, ktoré propagujú NBS upozorňovanú firmu. Firma spĺňa podmienky pyramídovej schémy a licencie a oprávnenia nemá nikde v Európe. Javí sa ako spoločnosť finančného vzdelávania, poradenstva a podobných vecí, no prvé, čo musíte urobiť u nich je, že zaplatíte 150€ a potom každý mesiac okolo 100€ za kurz obchodovania na burze. V poslednej dobe k tejto kauze vyšlo celkom veľa článkov, tak Vám posielam jeden:

https://blog.postoj.sk/164677/slovensky-kult-in...

Strana
z2