Kto je Žaneta Kurtuliková a aká je jej práca?
Ahojte dievčata aka je to praca čo propaguje tato osoba? Suseda mi hovorila že bola včera na worshope kde bola aj tato Žaneta a stale sa chvali, že pracuje pre TOP spoločnosť. Chcela som sa pozrieť čo to vlastne je za pracu, ale nikde som nič nenašla. Suseda je nadupana motivačnymi heslami a vznaša sa v oblakoch z jej novej prace.
Ano je to take na.... Pyramída
Ano je to take na.... Pyramída
@klarisa41 Suseda vravi že si dala pauzu...asi nič zarobila...
Autorka - moju známu podobne zblbli, presne táto skupina ľudí, kde figuruje aj meno spomínanej osoby ktorú si napisala do príspevku. Pokial viem NBS vydala na tuto spoločnosť ktorá sa tvari že ponuka finančne poradenstvo no nemá jedinú licenciu, na to, aby to mohla vykonávať legálnou cestou, vydala upozornenie že takáto spoločnosť na nasom území pôsobí a že si ľudia majú dávať pozor. Žiaľ známa im na to skočila ešte predtým ako toto upozornenie nbs vydala. Zevraj sa po tomto škandále iba premenovali a fungujú ďalej… známa prišla žiaľ o dosť peňazí, pretože ju stále v nejakej pochybnej skupine títo ľudia presviedčali že to sa rozbehne a že sa jej bude dariť. Stále jej trepali do hlavy že sa musí viac tomu venovať ze sa má vzdelávať pritom všetko študovala pozerala a venovala sa tomu investovala a nič. Nič jej to neprinieslo iba prerobila. Vystúpiť z toho celého bol další veľký problém. Ja sa čudujem že na to ešte niekto naletí však to je jasne jak facka

@jarka1121 Ano už viem toho dosť, len suseda stale verí že bude milionarka a na mna pozera ako na chuderu čo musí chodiť do prace😀. Ta tak spadne na hubu ale komu neni rady tomu nie je pomoci.