Kto má nárok na jednorazovú odmenu 800 EUR?
Ahojte, kto vlastne dostane tých 800€? Patrí medzi nimi aj zdravotnícky pracovníci ako je sanitár alebo zdravotnícky asistent?
ano
@isis234 a myslite si že to bude aj naozaj? Že ich dostanem s výplatou?
Lebo zdravotníckych pracovníkov tam nepíšu
Pred viac rokmi zvyšovali v zdravotníctve. Každému. Aj sanitárom.
Pred viac rokmi zvyšovali v zdravotníctve. Každému. Aj sanitárom.
@isis234 no nemyslím si že aj zdravotníci dostanú 😉
Zdravotníci pracujúci v štátnych a verejných zariadeniach. Netýka sa to asi všetkých. Záleží od toho, kde pracuješ.
Ked ze píšu "zamestnanci školstva" tak aj upratovačky, kuchárky MŠ ? Teda nepedagogicky zamestnanci?
Mna by zaujimalo,ci to dostanem ak som na materskej,avsak v skolstve stale zamestnana😬
Ja by som sa zatial nevytesovala z tej 800€ odmeny, odbori to stale nepodpisali, je to podmienene garanciou financii zo strany statu. A to sa zatial neudialo. Samospravy nato nemaju love.
Mna by zaujimalo,ci to dostanem ak som na materskej,avsak v skolstve stale zamestnana😬
@pipimonterova na fórach píšu, že pokiaľ si odrobila aspoň jeden deň tak ano
Prosim Ta..a to v roku 2025?Ci kedy sa to ma vyplacat??A treba nato papiere,ktore podpisat ci to bude automaticky?
opatrovatelka dostane 800€ odmeny?
@pipimonterova nie.. iba ak si v máji odpracovala aspoň 1 deň. Príde to automaticky bez podávania žiadosti s júnovou výplatou.
@pipimonterova nie.. iba ak si v máji odpracovala aspoň 1 deň. Príde to automaticky bez podávania žiadosti s júnovou výplatou.
@nikaeli tak od 12steho maja mam dovolenku cize dovtedy som odpracovala.Nuz uvidime co z toho bude🥴
@pipimonterova tak potom by si mala dostať. Nenapísala si predtým, že si ešte iba teraz nastúpila na MD. Predpokladala som, že si už doma s bábom 🙂
@pipimonterova tak potom by si mala dostať. Nenapísala si predtým, že si ešte iba teraz nastúpila na MD. Predpokladala som, že si už doma s bábom 🙂
@nikaeli nie,estelen nastupim po maji.Teraz cerpam dovolenku ale teda do 12teho som robila.Nikde som sa stale ale nedocitala,ze by to malo byt nieco iste.Take peniaze by mi teraz velmi pomohli🥴Rodim v lete
Ja pracujem ako opatrovatelka od mestsky urad. Dostanem odmenu 800 € ?
@adrika1979 ja tiez prwcujem ako opatrovatelka tiez to patri pod mestsky urad a tiež by ma zaujimalo ci dostanem v junovej vyplate aj tych 800 euro vie sa tu prosim niekto k tomu vyjadrit????
Skor si myslim ze nic nedostaneme, na ziadnom rokovani vlady sa to zatial neprerokovalo, najprv musi schvalit vlada ze posle €€€ a nasledne su obdory ochotne podpisat kolektivnu zmluvu, ta stale nie je podpisana - ergo nie je v platnosti. Je 18.5. nemyslim ze sa to do konca mesiaca stiha
Dobrý deň patria sem aj sestricky pracujúce v detskych jasliach,patríme pod odbor soc.veci.Dakujem
Ahojte tak ako to je stymi odmenami pracujem pre mesto v zariadeni pre seniorov ako opatrovatelka zariadenie patri mestu cize ako pod samospravu dostaneme tie odmeny aj my?alebo nie???
@adrika1979 ahoj nevieš ako je to snami opatrovatelkami ci dostaneme tu odmenu???Ked pracujeme a patrime pod mesto???
@adrika1979 ahoj nevieš ako je to snami opatrovatelkami ci dostaneme tu odmenu???Ked pracujeme a patrime pod mesto???
@2602anthony ahoj neviem nič nam zatial nepovedali a vam????
@nikaeli v maji 1 deň? Nie v období od 1.1. do 31.5.2025?

ano